Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.273
- 11.309
- 1.103
Ben pek beğenmedim ama kötü olduğunda zarar vermeyen forvet uzun süredir görmemiştik.Burak,Podolski,Eren gibilerinin kötü halleri takımı 10 kişi oynatır Gomiste bu yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun burak olsa bunun yerınde en az 3 gol atardı
Gomis kac kere ofsayta düşmüş bundan önce kı mac? anca ezberlenmiş laflar bugun bitiricilik olarak vasattı ama takım oyununa katkısı büyük tüm takım bu adam gol atsın dıye cabaladıPeki kaç kere ofsayta düşerdi veya ikili mücadele kaybederdi?
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sivas maçında mı ne aşırı düşmüştü yaGomis kac kere ofsayta düşmüş bundan önce kı mac? anca ezberlenmiş laflar bugun bitiricilik olarak vasattı ama takım oyununa katkısı büyük tüm takım bu adam gol atsın dıye cabaladı
Gomis kac kere ofsayta düşmüş bundan önce kı mac? anca ezberlenmiş laflar bugun bitiricilik olarak vasattı ama takım oyununa katkısı büyük tüm takım bu adam gol atsın dıye cabaladı
Yapamaz gomis buraktan cok iyi futbolcu ama bu mac cok kacırdı. Burak bu mac onun yerınde olsa 3 gol atardı dedım bu yanlıs mı?Burak Gomis'in yaptığı katkıyı yapabilir miydi sezon başından beri bizde olsa? Bu kadar kolay oyuncu gömmeyin
gomisin yaptıklarının aynısını yapardı bence lolYapamaz gomis buraktan cok iyi futbolcu ama bu mac cok kacırdı. Burak bu mac onun yerınde olsa 3 gol atardı dedım bu yanlıs mı?
Yapamaz gomis buraktan cok iyi futbolcu ama bu mac cok kacırdı. Burak bu mac onun yerınde olsa 3 gol atardı dedım bu yanlıs mı?
Atarmıydı atamazmıydıYanlış bence.
Atarmıydı atamazmıydı
Keske Antu'ya gidip birdaha geri gelmesen cahil recep.bugun burak olsa bunun yerınde en az 3 gol atardı
hollanda comarı bugun burak olsa 3 tane gol atardı aksini iddia ediyorsan yazarsın aglamaKeske Antu'ya gidip birdaha geri gelmesen cahil recep.
Neyin kafasini yasiyorsun sen ya, Burak nah atardi 3 tane gol'u, cunku Burak Gomis kadar pozisyon almayi bilen bir forvet degil.hollanda comarı bugun burak olsa 3 tane gol atardı aksini iddia ediyorsan yazarsın aglama
[TABLE="width: 97%"]Neyin kafasini yasiyorsun sen ya, Burak nah atardi 3 tane gol'u, cunku Burak Gomis kadar pozisyon almayi bilen bir forvet degil.
Anca rakip arkasina kosu yapar Burak.
Gomis sadece gol atmiyor; top alip sakliyor, oyun dagitiyor, assist yapiyor, takim arkadaslarina alan aciyor.
Neymis burak 3 tane atarmis, burak anca penalti atar.
[TABLE="width: 97%"]
[TR]
[TD="width: 81"]2012-2013[/TD]
[TD="width: 154"][/TD]Burak Yılmaz
[TD="width: 118"][/TD]Galatasaray
[TD="width: 106"][/TD]24
[/TR]
[TR]
[TD="width: 81"]2011-2012[/TD]
[TD="width: 154"][/TD]Burak Yılmaz
[TD="width: 118"][/TD]Trabzonspor
[TD="width: 106"]33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
burak bu sezon 5 mac 7 gol
gomis 7 mac 7 gol
gomis buraktan mac ıcınde kat kat ustun takımı rahatlatıyor ve buraktan ıyı futbolcu ama bugun ayrı bi kötüydü
burak bugun 3 gol atardı hadi sımdı ikile
Cidden senın beynınde sorun var burda gomisin daha ıyı fuybolcu oldugunu söylüyorum ama bugun kötüydü burak 3 gol atardı dıyorum ama sen işi kıyasa getırıyorsunNeyin istatistigini veriyorsun sen ya, Burak 7 gol atmis, bunun kaci penalti?
Farkli olacam herkesten diye beyinsizce yorumlar yapiyorsun.
Burak bugun 3 atarmis, yav he he