#18 Bafétimbi Gomis

ilk golde top kontrolü, topla dönmesi, boş adamı çok iyi görüp pas vermesi çok iyiydi. gol attığı kadar gol attırmayı da seviyor. bencil bir golcü değil.

Bu sezon toplamda bir 30 gol 5-6 da asisti olur Gomis 'in canavar gibi mübarek ...

DNxuFuZX0AAPut6.jpg

Ceza sahası içinde veya çevresinde topla buluşturduğun an gole çevirme yüzdesi çok yüksek. Ama yeterince buluşturduğumuzu düşünmüyorum. Bazı maçlarda hiç buluşturamıyoruz.

32 yaşında olmasına üzülüyorum. Zamanında alma fırsatımız varken alamamıştık. Keşke şöyle 28 yaşında bize gelseydi. Gomis 2-3 yıl oynayıp giderse üzüleceğim.
Çok iyi hatırlıyorum o dönemleri. Free agent olacağı sezon önermiştim burada ve kimse beğenmemişti istememişti adamı burada.

sent via GSC

Şu anonsöre söylesin biri de Bafe demesin golden sonra anons yaparken.Bafetimbi desin bafe ne lan.

Statta bağıra bağıra Aleyna Tilki şarkısı söyleyeceksin deseler asla inanmazdım. :) Muazzam bir forvet. Allah nazardan saklasın.

Şampiyon olalım da sezon sonu şampiyonluk kutlamalarında çıksın şarkıyla :D

[FONT=&quot]Gomis: "Türkiye'de insanlar bana çok yardımcı oluyor. Ben de buna karşılık olarak çocuklara yardım etmek istedim. Bir baba olarak çocukların değerini çok iyi biliyorum."[/FONT]

Bafetimbi Gomis, lösemili çocuklarla birlikte pasta kesip fotoğraf çektirdi. Yıldız golcü, çocuklara Galatasaray forması hediye etti.

Gomis: "Galatasaray'ın bir elçisi olarak buraya geldim. Galatasaray dostluk, yardımseverlik demektir."

DORI4rkWAAAvv4h.jpg

DORKgxaW0AElBj7.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt