#18 Bafétimbi Gomis

Bence Gomis'in yanında onun yükünü hafifletecek Elmander,Necati tarzı oyuncu olmalı.

13 Lig maçı 13 gol 3 asist ve öbür nitelikler olarakta gayet başarılı olan(Pres,top tutma,alan yaratma)kıymetli forwardımız,Fernando ile beraber en iyi transferimiz

DPjm1anW0AAOvdi.jpg

Gol veyahut assist birakin, takimi inanilmaz rahatlayir.

Top ne kadar kotu gelirse gelsin, ne kadar sert gelirse gelsin kontrol etmesini biliyor. Muthis pas dagitmasi var.

Bazen bencillik yapiyor, ama bunuda kabul edecegiz sonucta forvet oyuncusu.

Karekteri duzgun, is ahlaki olan, muthis gol vuruslari olan bir santrafor'a sahip oldugumuz icin, ve devamli ofsayta dusmedigii icinde ayri sevindiriyor.

Adamın omuzuna çok yük bindiriyoruz. Bu iyi değil. Inşallah bir yerde patlak vermez ama mutlaka bu yükü hafifletmeliyiz.

Gomis'in sarf ettiği eforun gösterdiği çabanın sadece yarısını veya çeyreğini başka futbolcularımız gösterse çok değişik bir takım oluruz gerçekten.

Atıyorum mesela Belhanda hiç utanmıyor mu acaba sahada önünde bu adamın tabiri caizse köpek gibi koşup hayvan gibi çabalamasını gördükçe. Keza ben olsam utanırdım.

Müthiş bir adam ya. Keşke 3 sene önce alsaydık ismi geçtiğinde çok istemiştim.

sent via GSC

Son düzenleme:
Hmm fazla yapmisiz sanki bu adam o seviyeyi tutabilirmi sanmiyorum. Seneye dususunu izleriz biraz.:/

Adebayor,Drogba,Etoo,Gomis gibi oyuncular Türkiyede 40a kadar oynar. Rahat ol o konuda :D Hatta Avrupada bile oynarlar. Tarzlari uygun (hizli forvet degiller, daha cok physis ile oynuyorlar)

Geri
Üst Alt