#18 Bafétimbi Gomis

Adama Fb ve TS maçlarında top gelmedi ki gol atsın. Küçük maç golcüsü yakıştırmaları var rakip takım taraftarlarınca, kesinlikle katılmıyorum. Adam Başakşehir maçında uzaydan kafa golü attı, getirirsen atar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ceza sahası golcüsü eyw da bir Cenk'e bakıyorum bir Gomis'e maalesef her şey gol değil

Cenk gidiyor iki kanada yardım edip alan açıyor,Gomis maalesef çok statik oyuncu

Yine de belki en son eleştirilecek adamlardan

Ceza sahası golcüsü eyw da bir Cenk'e bakıyorum bir Gomis'e maalesef her şey gol değil

Cenk gidiyor iki kanada yardım edip alan açıyor,Gomis maalesef çok statik oyuncu

Bunu yazmak icin gelmistim.
Like verip gidiyorum simdi.

Çok doğru bir yorum . Gomis bu ligde zaten 20 üstü gol atacak ama asla oyun içinde cok etkili olmamızı sağlayamaz. Büyük maçlarda da bunun sıkıntısı görüyoruz, ha bu eleştiri mi değil adamın oyun yapısı bu

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomisi tamamlayacak futbolcu umut bozok veya sinan gümüş.herşeyi gomisten beklememeli.cenk tosunun yapacaklarını daha dogrusu top sürme ve kanattan top taşıma işlerini sinan gümüş yapabilir.onu da kazanacak olan fatih terimden başkası değil.adam aydın yılmazdan bile verim aldı.

Kendisinin ilacı 4-4-2'dir.Arkasına mobil bir 2. forvet alabilirsek çok daha etkili olur yükü azalır.

Fernando, Mustafa Sarp yapıldıysa birkaç haftalık kötü gidişattan sonra Gomis’in de Zafer Biryol yapılması yakındır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şaka bir yana, pozisyon bulamadığı zaman çıldırtıyor. Teknik bir oyuncu değil maalesef.

Aslında tam bir 4-4-2 veya 4-3-1-2 oyuncusu. Yanına Necati Ateş tipinde bir adam olsa çok daha başarılı olabilir ki zaten başarılı da.

Büyük maçlardaki kötü istatistiğini ise kendisine bağlamıyorum. Oyun anlayışı olarak Anadolu takımı hüviyetinde oynadığımız maçlarda kendisinin yapabileceği bir şey yok zaten. En fazla ileride deli danalar gibi koşturur o kadar.

Ne güzel hafta içi sivas belediye maçı vardı.
Orda oynatıp köy takımlarına gol atmaya devam edecekti ve bu hafta gol atamadı diye morali bugün bozuk olmayacaktı.

Kağnı gibi oynamaya ve ofsaytlara devam.

Gerçek Kaptan NANDO!

Gomis'e sallamaya başlamış kuş sürüleri.Takım kazanınca yoksunuz ama kaybettiği an başlıyorsunuz tüm konulara yazmaya.Bu adam olmasaydı bu takım şu an 5 ya da 6, sıradaydı.

Bu takımda 2 adama laf edilmez gomis ve maicon

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne güzel hafta içi sivas belediye maçı vardı.
Orda oynatıp köy takımlarına gol atmaya devam edecekti ve bu hafta gol atamadı diye morali bugün bozuk olmayacaktı.

Kağnı gibi oynamaya ve ofsaytlara devam.

Gerçek Kaptan NANDO!
Tfw+you+lose+an+argument+greentfw+you+die+in+a_ef6d6c_5223849.gif

Gomis ondan ne bekledigine bagli olarak iyi-kotu denilecek bir adam

bir kere adam cok limitli depar atabilir , genc degil , zaten suratli degil ayrica bence cok fit de degil

ama fit olmamasi oyle kilosu fazla , yan gelip yatiyor tarzi bir sey degil , bu adam boyle

jardel e benzetmistim , gomis de kacirdigi maclar olur ama cok gol atar cunku fiziksel olarak kimle eslesirse eslessin domine ediyor , ayrica orta mesafe sutlari tutulmaz ozellikte

senden zayif rakiplerle oynarken hep keske ah olsa denecek bir adam ama sana baski yapildiginda kullanabilecegin bir oyuncu tipi degil

formda bir burak dunku macin anahtari tipindeki forvettir mesela , hatta eren in ilk geldigi zamanlardaki hali de ornek verilebilir

gomis yine gollere devam edecektir sikinti yok ama forvet cesitliligimiz yok

kendisi de cok konsantre degildi bu mac , ts maci gibi , surekli ofsayttaydi , cevre kontrolu yoktu ve kabullenmis hal ona da sirayet etmisti

Gomisi beslersen atar jardel içinde ağır denirdi ama lwblebi gibi atardı gomis jardel gibi adamlardan faydalanman için komple takım olman lazım orta sahan kanatların makine gibi işleyecek gomiste bitmiş pastanın son süsü olacak bizde bırak pastayı daha hamuru yuğuracak malzemede yok şef de yok belhanda ndiaye ile oynamaya devam edeceksek takviye yapılmayacaksa gomis yuhlanma noktasına bile gelir çünkü adam sadece golci komple bir forvet değil

Gomiş iyi güzel de bu adama adam gibi bir yedek lazım eren hıyartosuyla olmuyor vagner love sezon başı alsalardı keşke

2-3 haftadır bir haller oldu bunada.tudor'la problemi olduğu belli

Tudor'un gereksizi şu herifi de Umut Bulut'a çevirdi. İlk geldiklerindeki performanslarına bakın, bir de Tudor'un eli değdikten sonraki performanslarına.

Geri
Üst Alt