#18 Bafétimbi Gomis

Bence bunu da artı hanesine yazmayın, ne de olsa top önüne düştü. Rakip önünü kapatmadan gelişine o vuruşu yapmasının hiç bir önemi yok nasıl olsa.

Sinan Bilgin, oynadıkları son üç, dört maç sonrası Eren ve Gomisin attıkları gol sayısı üçer tane. Gol atmak dışında, kendi kendine pozisyon yaratma özelliği olan ve oyun içi katkısı da daha iyi olan Gomisi kesmek adaletsizlik olur mu sence?

Sezon başındaki Gomis bugün en az 5 gol atardı. Reis gene iyiydi ama olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok çok iyi bir maç günü. 3-1 yaptığındaki gol, o dakikada o koşusu ve kaleciyi ekarte edişi klastı. Faydalı oynadı golleri dışında da.

Antalya maçına bu performansı taşıması dileğiyle.

"Ama 5 milyon'a yakın alıyor" "Eren oynasın"

Gibi cümleler yazan arkadaşları göremiyoruz burada ...

2. yarı daha iyiydi. Paslarını düzeltmesi lazım, onun haricinde iyi zaten. Bi de daha az gol kaçırmalı.

2. yarı daha iyiydi. Paslarını düzeltmesi lazım, onun haricinde iyi zaten. Bi de daha az gol kaçırmalı.
Kaçırdığı diye bileceğimiz bir pozisyon oldu mu sence? Çektiği şutlar iyi idi aslında ama kaleci iyi çıkardı. İlk yarı kaçırdığı pozisyon için belki kaçırdı dene bilir ama o pozisyon bence o kadar kolay bir pozisyon değil.

Son düzenleme:
Ceza sahasına koşuları genelde yanlış mı bana mı öyle geliyor?

Koşuşunu sadece ben mi yırtıcı kedi cinsi hayvanlara benzetiyorum?

27629187_10156013003377970_8985766665727495724_o.jpg

Kaçırdığı diye bileceğimiz bir pozisyon oldu mu sence? Çektiği şutlar iyi idi aslında kaleci iyi çıkardı. İlk yarı kaçırdığı pozisyon için belki kaçırdı dene bilir ama o pozisyon bence o kadar kolay bir pozisyon değil.
Dar açıdan çektiği bi şut var, orda soluna alıp vurmalıydı. Kalecinin üzerine ZBAM diye abandığı bir şut var, daha net bi vuruş yapmalıydı vs vs. Kritik anlarda bu tip golleri kaçırmaması lazım.

Geri
Üst Alt