#18 Bafétimbi Gomis

deplasman maçlarda bok gibi oynuyor nedense

basak ve bjk maçlarinda da etkili olamazsa yuh

“Getirin karabükü gomisim şov yapacak”

bugün fevkalade kötü değildi belki ama beğenmedim gerçi tek planımız adama yüksek top atmaktı. Sağlık olsun

Bi tane hava topu alamadi maalesef ayagina da top gelmedi acaba stres mi yasiyor napiyor anlamadim.

Ulan bu sezon aynı pozisyonda topu stop edip attığın goller var.Gitti savunmanın üzerine vurdu.O pozisyonda çıldırdık.

ben beğendim ne olursa olsun mücadele etti top indirdi pasları da iyiydi bir tane atsa kahraman olurdu, olmadı.

Bazen kafayı hiç kaldırmıyor. İlk yarı Rodrigues baya boşmuş sağdan girdiği pozisyonda çıkarsa net gol.

Kaçırdığı gol dışında çok iyiydi.fenerli arkadaşla izledim maçı adam hayvan gibi sürekli stoperleri zorluyor dedi..bizde golcü kanat yok gomisten herşeyi beklemek yanlış.. Şu feghoili yerine skorer bir kanat alsaydık keşke

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bulduğu 3 pozisyondan en az birini atmalıydı yakışmadı. Kötü değildi lakin fazla da etkili olamadı. Ona rağmen son dakikada Tolga'ya al da at dedi ama Tolga sığırı atamadı. Gerçi bu durum biraz da bu tarz maçlarda kendisine özel önlem alınmasından kaynaklanıyor. İşte tam da bu noktada kanat oyuncuları ve 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncular sorumluluk alıp sürpriz golcüler olarak sahneye çıkmalı. 24 maçta 25 gol atmış adamı Aykut rahat bırakır mı la :D İlk maçta da ikinci maçta da iyi kitledi haşortmanlı hocam.

Velhasıl kelam Tolga, Feghouli ve Belhanda'ya daha fazla kızıyorum. Bu adama kızamıyorum çünkü şu dar kadroyla şu adamın hatırına şampiyonluk yarışına devam edebiliyoruz biraz da Garry'nin hatrına işte o kadar.

tolga hanzosuna vermek yerine solla uzak koseye caksa idi

Tolga asistini yedi adamın resmen deplasmanlarda daha fazla ön plana çıkmalı...

ah be gomis volkandan dönen o topu nasıl neusdatere nişanlarsın her zamanki fakeni yapsan boş kaleye atacan ya

Biraz abarttiginizi düsünüyorum.

Bence ilk yarida buldugu o iki pozisyon da temiz pozisyonlar degil, yani Aman Allahim bunlar nasil kacar diye yerden yere vurmak icin 100% lük pozisyonlar degil.

Bence elestirilecekse ikinci yarida o Garry nin vurduktan sonra Volkan dan dönen topu gol yapamamasi elestirilmeli. Orada aslinda fake atip topu kontrol edip cok daha temiz bir vurus ile gol atabilirdi bunu yapabilecek kaliteye sahip kesinlikle.

gsc yine bilincsizlesmis.

gomise salliyor millet. bir sonraki mac boynuma dolaya baslarsiniz.

ulan bir forumun cogunlugu bipolar olur mu anasini satayim.

90+ daki pozisyonda normalde ceza sahası içinde rakibi maymun eder şutunu da çıkarırdı. Çok yazık oldu. Yine de yüreğine sağlık. Bolca telafi edecektir kalan maçlarda.

Geri
Üst Alt