#18 Bafétimbi Gomis

Dönen topu stop edip sağa çekmesini bekledim, direkt vurmayı denedi. Yine de iyiydi bana göre, canı sağolsun. Takım genel olarak elli tane kaçırdı. Maicon un frikik gol olmalıydı yakışığı oydu

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener defansi cok konsantreydi ,kovaladi ama bos birakmadilar hic

Kacirdigi pozisyonlara bisey demiyorum atabilirdi de stres yapmis olabilir ama oynadigimiz uzun toplarda cok etkisizdi.hava topu istatistigine bakmak lazim

Bashak ve BJK maçlarinda ihtiyacimiz olacak. O maçlarda mutlaka faydali olmasi lazim

Kötülemek istemem ancak sene sonunda iyi teklif geldiği takdirde satılmalı. Şampiyonlar Ligi için daha sağlam bir kadro kurulmalı. Gomis'in ben o kulvarda çok fazla iş yapacağını zannetmiyorum. Ağır ve statik bir santrafor. Bitiriciliği iyi lakin böylesi maçlarda daha fazla meziyet gerekli.

kafasını kaldırıp pas çıkarmalıydı rodriguese 2 pozisyonda...

bu mac gayet iyi oynadi lan
daha ne bekliyorsunuz

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Gayet iyiydi. İndirdiği her top hücumda rahatlık sağladı gole yaklaştırdi. Bu kadar markaja anca böyle oynanırdi. Her topu gomise sisirdigimizi ve yerinde farklı bi oyuncumuzun olduğunu düşünün az çok oynayacağımız futbolu kestirirsiniz. oynayamayacagimiz da diyebiliriz tabi.

GSCimbom Mobile App

Kupa finalinde verecek dalgayı fb ye kaçışları yok artık.

Abi sen muhteşem bir varlıksın,adam her kafa topunu orta saha ile buluşturdu 2-3 kişi tutumadılar,abi adam daha ne yapsın,şu adam için satın deniliyor ya sitsen böyle bir santrafor getiremiyz,satmak matmak yok seneye güzel bir kendisine yedekle durmak yok yola devamm

Fenerin defanslari adama inanılmaz baski yaptı. Ona rağmen indirdigi bir kaç top yüzde yüzlük gol pozisyonu oldu.

Linnes verdiği
Tolgaya verdiği ilk akla gelenler.

Onlar gol olmalıydı.

Güzeldi yani.
Drogba bu statta top alamadı ayağına

Nesini beğendin Neco ? Büyük maçlarda kayboluyor resmen. Sürekli ofsaytta gezindi, o fiziğe rağmen hava toplarında etkisiz kaldı.
gomis bu zaten la
diger maclarda da ben cok hava topu kazandigini görmedim
ayagi düzgün yerden gelenleri tutuyor genelde
bu macta da 2 tane kacirdi bir tane de al da at dedi
10 numarasi olmayan bir takimda bence bundan daha fazlasini veremez zaten
garry olmasa top bile atmayacaklar adama

Bazen forumda yazilanlari görünce paralel evrenlerin varolduguna inaniyorum gercekten.

Gomis daha ne yapsın. Yorumlar çok acımasız. Tolgaya al at dedi atamadı adam işini yaptı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah be Gomis gol rekoru kırdığın sezonda fb deplasman serisini de bozup bizlerin gözünde bambaşka bir yere gelecektin eline güzel de şanslar geçmişti ...

Neyse sağlık olsun inanıyorum ki sene sonuna kadar attığın gollerle bu maçı hiç hatırlatmazsın bile bize ...

gomis bu zaten la
diger maclarda da ben cok hava topu kazandigini görmedim
ayagi düzgün yerden gelenleri tutuyor genelde
bu macta da 2 tane kacirdi bir tane de al da at dedi
10 numarasi olmayan bir takimda bence bundan daha fazlasini veremez zaten
garry olmasa top bile atmayacaklar adama

Ben artık bunu yapmaktan vazgeçtim, sana da tavsiye ederim. Bir futbolcunun kötü performansını başkasına yormak en sevmediğim şeydir. Ben genel anlamda büyük maçlardaki performansını beğenmiyorum ve Şampiyonlar Ligi maçlarında da böyle oynadığı takdirde forum tarafından aforoz edileceği aşikar. Geçmiş yıllarda daha hareketli bir forvetti belki de ancak şimdi ağır ve hareketli değil. İyi bir ceza sahası golcüsü ama bizim bence daha fazlasına ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt