#18 Bafétimbi Gomis

Kaciracak dedim yanimdaki misafirlere. Bence talibi varsa satilmali

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam derbeder oldu resmen. Acaba genel olarak böyle baskının yükseldiği anlarda dağılıyor mu yoksa dönemlik bir durum mu merak ettim. Kariyerini bilen dostlarımız bizi aydınlatır belki.

Kesinlikle seneye olmamalı bence Kayseri'den Umut Bulut'u getirebiliriz yerine. Renktaşlarımızı dinleyelim lütfen GS yönetimi ve Terim.

Bugün en kötü maçıydı ama bizi buralara kadar getiren kendisiydi.Sadece penaltı denemesin bir daha net bir bir vuruşu yok çünkü.

burak kazmasini bile sattiysak bunu da vitor pereanin oldugu lige göndermek lazim. fizik olarak bitik resmen son haftalarda. dökülüyor valla.
seneye böyle 20-30 gol atamayacagi belli. deplasmanda zaten bisey oynamiyor. tekliften kastim tabi söyle 10-15 milyon yanlis anlasilmasin.

Yemin ediyorum bugüne kadar "yeni nesil şımarık" laflarına hadi ordan diyordum ama bugün doğru olduğunu anladım. 2 maç kötü oynayanı asıyorlar hemen.

"Satın,yok edin,çöp" lafları başladı. Size vasat forvetler müstehak. İnadına Gomis.

Baskıyı kaldıramıyor net yani.

Yinede şampiyon olursak İlk yazılacak isim gömis olur benim için.

Rekormu baskı yaratıyor yoksa şampiyonluk yarışımi bilemedim

32 yasindasin, yillardir futbol oynuyorsun, okadar tecrubeye ragmen nasil 2 haftadir penaltilari bok gibi kullaniyorsun yaw

2 haftadir macin en belirleyici yerlerinde penaltilari gole ceviremedi. Hem takimi hem taraftari cildirtiyor. 27 gol atmis iyi guzel de onemli maclarda sahneye cikmayacak da ne zaman cikacak?

Kendine bi ceki duzen vermesi lazim

Abi adam tükendi artik. 2,5 Mac haric her mac oynadi. Yedegi yok insan ister istemez tükeniyor konsantrasyonu bitiyor.

Real Madrid mesela Ronaldo'yuda habire yedekliyor

En son 27 gol atan ve oyun sezon genelinde iyi etki eden forvetlerimizi bu başlık altında yazınız lütfen. Ayrıca yerine aynı katkıyı verebilecek alabileceğimiz forvetleri de yazınız lütfen.

bu herife güvenip forvet falan almazlar görün bakın. cl de oynayacaksak anca yedek forvet olur fazlası değil

Bugün en kötü maçıydı ama bizi buralara kadar getiren kendisiydi.Sadece penaltı denemesin bir daha net bir bir vuruşu yok çünkü.

Penaltıyı Fatih hoca attırdı. Gomis'e kalsa atmazdı. Geçen röportajda dedi yine kaçırsın yine ona penaltı attıracağım diye. Hoca haklı olarak oyuncuyu kazanmak istiyor ama Gomis aşırı duygusal adam daha çok morali bozuluyor

Gecen hafta da gol kacirmisti ama en azindan cok faydali oynamisti top falan indirmisti takim arkadaslarina alan acmisti. Bugün resmen sinirlarimizi zorladi.

Allahini seven su adama penalti kullandirtmasin bir daha. Ne bileyim Linnes olur, Donk olur, Muslera olur Fernando reis olur hatta Denayer bile olur ama Gomis bir daha kullanmasin.

adam 3 tane yüzde yüz kaçırdı, 1 değil 2 değil 3 tane ne demek ! bugün yenilseydik nolcaktı?

Pili hem fizik hem de psikolojik olarak bitmiş. Seneye clde de oynayacaksak gomisle 50 mac nasıl gecer? Sağlam adam alıp yedek bıraksan gene olmaz küser sorun çıkartır. Iyi bir adam bulunursa satilmasi en doğrusu olur.

İyi niyetine kimsenin şüphesi yok ama bu adam gol atamayınca stres yapıyor ve eline geçen fırsatları malca kullanıyor

Geri
Üst Alt