#18 Bafétimbi Gomis

Penaltı ile futbolculuk ölçülmez selçuk efsane atıyor ama ne ise yarıyor
Arkandayız

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Kendi kendini rehavete sokunca yapamıyor gerçekten umarım bu formsuzluğu kısa sürer. Adamı direk harcamaya gerek yok malum kimlere katlanılıyor şu takımda

En kötü maçını oynadı ama yine de seni savunacağız Gomizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Şu toplara abanmaktan ve sağa sola beş yüz kere çekmekten vazgeçmeli. Rahat olup, güvenerek sakince vursa atacak ama acemi topçu gibi heyecan yapıyor. Çok duygusal adam. İyi bir takım oyuncusu ama sıkıntılı stresli anlarda sorumluluk alacak adam değil galiba.

27 gol 5 asist'le oynayan bir forvet oyuncusu penalti kacirdi diye yollanacaksa isimiz var

2 net position, bir penalti kacirdi. Kotu oynadi. Son maclari oynuyoruz, Gomis. Son iki mac kendine gel lutfen ihtiyacimiz var sana...

kezman gibi şampiyonluğa mal olabilirdi kaçırdığı penaltı.adamın ruh halinden belli atamayacağı

ne kadar cok penalti kacirirsa o kadar cok gotunun giliyim. umrumda bile degil. bir penalti kacirir iki tane zimbalar

kaliteli yedek forvet alsak Gomis de rahatlar, Umut Bozok gibi (gerci o cok pahali olmustur artik)

CL'yi düşünün onu geçtim Allah korusun bugün maç 2-2 olsa burasını yangın yerine çevirirdiniz maçı kazandık diye duygusal yaklaşmayın.
Bu sezon muazzam katkı verdi ama iç saha golcüsü iyi teklif varsa satılmalı, Avrupa'da iş yapması zor.

Penaltıyı Fatih hoca attırdı. Gomis'e kalsa atmazdı. Geçen röportajda dedi yine kaçırsın yine ona penaltı attıracağım diye. Hoca haklı olarak oyuncuyu kazanmak istiyor ama Gomis aşırı duygusal adam daha çok morali bozuluyor

Konya ve Bjk maçında da kaçırmıştı.3.'ye gerek yoktu bence.Adamı kazanacağız diye daha da morali bozuldu.

Her hafta yalandan ağlayıp, taraftara oynamayı bıraksın. Öncesinde ise hocaya bizzat kendisi gidip penaltılardan feragat ettiğini beyan etsin. Yeter artık yahu. 27 gol attı diye tenkit edilmeyecek değil. 2 hafta üst üste en kritik maçlarda penaltı kaçırılmaz. Büyük maçları kaldıramaması da cabası.

bjk başak maçları gibi oynadığı sürece sorun yok benim için, oyundan düşmesin yeter. bu maç 60 dakika filan oyunda yoktu. ayağına fırsat geldi 3 kez penaltı dahil. 3ünde de aynı hata. stresten dolayı olduğunu düşünmüyorum. aşırı rahatlık var şuan gomiste. fatih hoca kendine getirir umarım haftaya. hadi haftaya içeride oynuyoruz bir şekilde kazanırız bu sezon iç saha oyunumuz muazzam. ancak göztepe maçında maçı tek başına alması lazım

Bu arada seni başında Öster maçından sonra söylemiştim sanırım. Gomis her maç 5-6 pozisyona girer 1 tanesini atar. Çok katkı sağlar ama çok saç baş da yoldurur diye.

Sene başında Allah'tan yüksek yüzdeyle oynadı da taraftar 3.-5. haftadan tenekeyle kovalamadı adamı.

Sanirim bir eski yonunu cikiyor ortaya.. Baskinin stressin yuksek oldugu maclarda bu baskiya dayanamiyor gibi.
Burda en onemlisi taraftarimizin onumuzdeki maci herseyi vermeli kendisi icin.

Bizde asla ve asla pes etmek yok Gomis :) Bugun olmazsa yarin olur ama biz her zaman SIMDI olsun istiyoruz. Mucadeleye devam ;)

Ulan neyse ki bizim takımda Messi oynamıyor. Adam 500 tane gol attı ama kullandığı atıyorum 50 penaltının 20 tanesini kaçırmıştır.

2012'de CL yarı final Chelsea maçında kaçırdığı penaltı yüzünden final gitti be. Sizin gibi cahillere yem etmeyeceğiz.

Ulan hadi son maç olur penaltıyı kaçırırsın şampiyonluk gider anlarım da 2-1 ondeyken penaltı kaçırınca ne bok yemeye ağlıyorsun? Mental olarak çok zayıf yaw.

Sadece penaltı değil 2 tane bomboş pozisyon da kaçırdı. Önceki maçlarda da yine bomboş kaçırdığı pozisyonlar var. İyi güzel seviyoruz da şampiyonluk yarışında 1 kere olur 2 kere olur artık fazlasının telafisi yok..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt