#18 Bafétimbi Gomis

iyi oyuncu ama buyuk oyuncu degil. gucude dustu son haftalar. is averaja kalmaz umarim. seneye daha cok gomisi yedege atacak forvet lazim bize. penaltiyi ortaya plase vursan gol ya. stres yaptim resmen.

elestirirken bu adami gommeyin yok satilsin filan. son haftalar bizi hasta etti biliyorum ama buraya gelmemizdede en buyuk sebep.

Yok arkadas bu kadar kötü olamazsın böyle bir maçta bu pozisyonları gole çeviremiyorsan ne işe yararsın ki maçı kazandık ama moralimi bozdun

fatih hoca istese bile atmayacaktın.kaçırdığın penaltı yüzünden şampiyonluk gitse kimse attığın 27 golü hatırlamaz kaçırdığın penaltıyı hatırlar.

Sezon başından bu yana tek forvet adam. Yanina ikinci bir forvet yok. Hem fiziksel hem zihinsel olarak yipransa bile onu dinlendirecek biri yok. Gomisi haftaya oynatmasak biraz dinlendirsek. Erenle ciksak mesela??
Düsünmesi bile kötü..
Her futbolcunun inişli cikisli dönemleri olur. Nankörlük yapmayın.

Yapmayin etmeyin penalti kaciriyor diye 27 gol atmis forvet mi yollanir yaw

Tamam stres olduk heyecan yaptik ama sakin kafayla gomis'in bu sezon yaptigi muazzam katkiyi akliniza getirin

Yav yollamak ne demek elestirilmesi normal. Her eleştirilen topcunun gitmesi mi isteniyor burda

sikinti dogru duzgun 8 numaranin 10 numaranin ve kanatlardan hic degilse bi4inin pas oyunu oynayamamasindan ayakta top tutamamasindan kaynaklaniyo yoksa gomis kacirmis kacirmamis bu kadar onemli degil. geriye yaslanmamizin sebebide bu. bu adamlar sart oglu sart alinmali.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Banane abi adam 27 gol attiysa, adamin gorevi ne ozaman? Okadar para verdik bir zahmet atsin o 27 golu. Gomez'de 30 tane atti, adam her onemli macta sahneye cikti. Sen sampiyonluk yolunda 2 haftadadir macin en belirleyici yerlerinde penalti kacirirsan bunu elestirmeyelim mi? Sacmalamayin.

Bugun savunanlar seneye cl maçlarından sonra küfreder. Alıştık 8 ay geriden gelmenize. Bir şeyi de önceden görün.

Penaltı nezdinde değil Trabzon maçından beri aşırı kötü. Atamaz eyvallah ama ya kardeş bi top tut ileride ya çok güçlü fizikli adamsın top tut bari onuda yapamıyor. Şu vuruşlarıda tavana abanma artık. Gerçekten o vuruş tarzın artık tadını kaçırdı.

Yinede çok dert etmiyorum takımın sıkıntısı Gomis değil başka bölgeler

öyle bi şey demiyoruz çarpıtma ama sen gelip kendi yorumunu yapmak yerine başkalarının düşüncelerini aşağılarsan ben de alıntılarım

eee deplasmanlarda yok diyorsun. Bu demek oluyor ki 50 maçın 25 tanesinde yok. Böyle bir adamın ne işi var bizde değil mi?

Ben Gomisi dogru anladigisam dogru tanidigisam haftaya antremandan sonra ekstra 2 saat kalir sut calisir kendisini daha iyi hazirlayacak.

Sizin gibi taraftara Umutla Burak müstehak.

Biz Fifa oynuyoruz değil mi ? Oyuncuları sahaya koy her maç gol atsın. Gomis'te makina adam zaten. Mental olarak hiç bir sorunu olmayacak, kondisyon olarak hiç sorunu olmayacak, formsuz dönemi hiç olmayacak. Çünkü o bir makina sürekli gol atması lazım değil mi ? Gomis'in yedeği Eren olursa, bu sezon Temmuz ayından beri forvette tek başına 60 maç oynarsa olacağı budur.

Adam takımı sırtlıyor diyorsunuz da bu maçta bok gibiydi gerçekten

Abartmamak lazım çok guzel maçları oldu. Ozellıkle sezonu açış tarihinin erkenliği ve çok maç oynamasının etkisi olduğunu düşünüyorum seneye mutlaka iyi bi yedeği olmalı

Valla su taraftar profili cok garip,adam kıcını yırtıyor sahada karakter koyuyor,hadi diyicem istatistikleri zayıf elestiri olur oda yok adam 27 gol atmis neyin elestirisi bu ? Uzayli degil bu adam herseyi dort dortluk yapsin ,hırsı adamlıgı yeter benim icin.

Geri
Üst Alt