#18 Bafétimbi Gomis

Boş kaleye ayak içi birakmak yerine topa abanmasını eleştirin.

Penaltı kaçırdı niye kaçırıyorsun diye elestirimi olur allah akil fikir versin.

Adama bak ya. Seneye kötü oynarsa "ben zaten demiştim" demek için yazıyor. Sonra biz değil onlar büyük Galatasaraylı oluyor.

Kötü oynarsa getirelim kına da yakın bari.

Banane abi adam 27 gol attiysa, adamin gorevi ne ozaman? Okadar para verdik bir zahmet atsin o 27 golu. Gomez'de 30 tane atti, adam her onemli macta sahneye cikti. Sen sampiyonluk yolunda 2 haftadadir macin en belirleyici yerlerinde penalti kacirirsan bunu elestirmeyelim mi? Sacmalamayin.
Verdigin bonservis parası 2,5m euro bilader. Çerez parası 27 gol 5 assist için.

Valla su taraftar profili cok garip,adam kıcını yırtıyor sahada karakter koyuyor,hadi diyicem istatistikleri zayıf elestiri olur oda yok adam 27 gol atmis neyin elestirisi bu ? Uzayli degil bu adam herseyi dort dortluk yapsin ,hırsı adamlıgı yeter benim icin.
Üstad Göztepe'de bu saydığın özelliklerde adam yok yav...

Banane abi adam 27 gol attiysa, adamin gorevi ne ozaman? Okadar para verdik bir zahmet atsin o 27 golu. Gomez'de 30 tane atti, adam her onemli macta sahneye cikti. Sen sampiyonluk yolunda 2 haftadadir macin en belirleyici yerlerinde penalti kacirirsan bunu elestirmeyelim mi? Sacmalamayin.

Belhanda'yı niye ölümüne savunuyordun o zaman

adam hem gol atamıyor hem takım oyunun içine ediyordu sıfır kaktı

Kimse 5m'ye satılsın demiyor.Çin'den veya başka yerden 18-20m güzel bir teklif gelirse elden çıkarılsın ve CL seviyesinde bir adam alınsın diyor.
Yoksa her türlü kadroda bulunması faydamıza olur ama direkt 1.forvet olarak düşünemeyiz özellikle CL ve ligdeki deplasmanlarda başka tarz bir adama ihtiyaç var.

Ben Gomis'i eleştiren taraftarı anlayabiliyorum. Tamam 27 gol attı ama asıl önemli olan kritik haftalarda atması önemli. Kaçan penaltılar sonrası puan kaybı olsa şu an hepimiz sallardık adama. Bu arada ben kaçan penaltılarda Gomisi sorumlu tutmuyorum. Bence Fatih hoca hatalı ısrarla penaltı atamayan adama attırması.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla su taraftar profili cok garip,adam kıcını yırtıyor sahada karakter koyuyor,hadi diyicem istatistikleri zayıf elestiri olur oda yok adam 27 gol atmis neyin elestirisi bu ? Uzayli degil bu adam herseyi dort dortluk yapsin ,hırsı adamlıgı yeter benim icin.
İmza.. tembelliğim tuttuğu için bire Bir mesajın arkasında durayım

Belhanda'yı niye ölümüne savunuyordun o zaman

adam hem gol atamıyor hem takım oyunun içine ediyordu sıfır kaktı

Belhanda'yi olumune savunmuyorum. Yerine oynayacak oyuncu olmadigi icin savunuyorum. Adam en azindan topu ikinci bolgeden ucuncu bolgeye iyi tasiyor. Gorduk Selcuk'u bugun.

Bana kalsa sezon sonu hem Belhanda'yi hem Feghouli'yi sutlarim.

Kimse 5m'ye satılsın demiyor.Çin'den veya başka yerden 18-20m güzel bir teklif gelirse elden çıkarılsın ve CL seviyesinde bir adam alınsın diyor.
Yoksa her türlü kadroda bulunması faydamıza olur ama direkt 1.forvet olarak düşünemeyiz özellikle CL ve ligdeki deplasmanlarda başka tarz bir adama ihtiyaç var.

Ya saçmalayın lütfen. Gomis bizim seviyemizde değilse kim seviyemizde? Kulübün yaşadığı mali sorunlar yüzünden belki de büyük cezalar alacağız hala Gomis gitsin diyebiliyorsunuz.

Gomis'ten iyisi Lacazatte falan işte. CL seviyesi istiyorsunuz madem. Varsa aklında isim sen söyle istersen?

Belhanda'yi olumune savunmuyorum. Yerine oynayacak oyuncu olmadigi icin savunuyorum. Adam en azindan topu ikinci bolgeden ucuncu bolgeye iyi tasiyor. Gorduk Selcuk'u bugun.

Bana kalsa sezon sonu hem Belhanda'yi hem Feghouli'yi sutlarim.

Kıyasladığın adam Selçuk :D Ondan bile kötü o bölgede

Feguli'yi sat skorer kanat alırsın artık

Lider adamsın takımın yildizisin herkes heyecan yapsa sen sakın olacaksın son iki haftada daha iyi performans gösterirsin umarım...

Kimi alalım gerçekten yerine ?

Bunun Bir üstü elit oyuncular oluyor zaten. Onlarda baya maliyetli olduğu gibi gelecek mi Türkiye'ye

Bugün sinir hastası etti ama hakkını yemeyelim attığı 27 golün çok ötesinde katkı verdi. Ama şunu da kabul etmek gerekir ki psikolojik olarak zayıf birisi, ve afaki olacak ama winner bir karakteri yok seneye mutlaka denk veya yakın alternatifi olmalı.

Ben Gomis'i eleştiren taraftarı anlayabiliyorum. Tamam 27 gol attı ama asıl önemli olan kritik haftalarda atması önemli. Kaçan penaltılar sonrası puan kaybı olsa şu an hepimiz sallardık adama. Bu arada ben kaçan penaltılarda Gomisi sorumlu tutmuyorum. Bence Fatih hoca hatalı ısrarla penaltı atamayan adama attırması.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim doğrusunu yapıyor. Futbolcu psikolojisi bunu gerektirir. Kaçırdığı penaltı sonrası bu işi hemen başkasına devretse, Gomis kendisine güvenilmediğini düşünürdü. Gomis penaltı atamayan bir futbolcu da değil ayrıca. Daha önce düzenli şekilde penaltıları gole çeviren bir futbolcudan bahsediyoruz. Herkes penaltı kaçırabilir. Gomis'in penaltı kaçırması yeteneksizliğinden ziyade aşırı baskı ve heyecandan olsa gerek. Burda da görev teknik heyete düşüyor.

Bu arkadaşların Gomis gidince yerine alalım diyecekleri forvetleri çok merak ediyorum. Gomis kalsa dahi yanına kendisini yedekleyecek, hatta zorlayacak bir forvet lazımken; bir de Gomis giderse kimler gelsin istiyorlar acaba?

Geri
Üst Alt