#18 Bafétimbi Gomis

Zorluk derecesi yüksek çoğu maçta özellikle deplasmanlarda ciddi kayboluyor. Adam 27 gol attı, oyun içinde de mesela Burak kadar falan takıma zarar vermiyor doğru ama zorluğu yüksek maçlarda takımı üste çıkarmadı veya bu golleri atmadı sıkıntı orada.

bu adam bizim canimizi seneye sampiyonlar liginde cok yakar, bir futbolcu bukadarmi laubali oynar, bugun puan kaybetmis olsaydik bu adamin agzina s******* ki sansimiza puan kaybetmedik

Yemin ediyorum bizim taraftara sahada kosmayan, mal mal eli belinde bekleyen, ofsayt nedir bilmeyen, kendini her dokunusta yere atan Burak gibi adamlar müstehak.

Kimse bu adami elestirmeyin falan demiyor ki, ben de bugün ve gecen hafta cok elestirdim laf ettim sinirlendim hatta cildirdim ama bokunu cikarmayin yerin dibine sokmayin, sampiyonluga oynuyorsak bunun bas mimarlarindan biri de Gomistir. Benzerini bu sezon Muslera da da yapti bazilari, adami bi tasla kürekle kovalamadiklari kaldi Kovalera olmasindan tut kovulmasina defolup gitmesine kadar neler söylendi. Ayni adamlar simdi boynuma dola modunda takiliyor.

Hatta Muslera Gomis'e göre daha ekstrem bir örnek cünkü adam kac yildir takimda, adamin cigerini avcumuzun ici gibi biliyoruz. Ona bile neler söyledi bazi suursuzlar.

Gomis takimdaki tek forvet, tüm sezon tüm yük onun omuzlarinda. Takimda modern 10 numara diye bir gevsek var mal mal geziyor sahada adamin gol katkisi stoperlerimizden sag bekimizden daha az. Feghouli desen o da ayri bir vaka. Gomis ve Garry var iste gol yollarinda etkili olan, baska da ücüncü bir adam yok. Eren den hic bahsetmek dahi istemiyorum.

Koskoca Galatasaray tek bir adamin ayagina bakiyor neredeyse her mac. Penalti konusunda kesinlikle haklisiniz, bence de Gomis kullanmamali en gec bugün anladik bunu zaten. Ama abartmayin yahu.

Daha fazlasını yapmak durumunda bıraktığımız için bu psikolojiye girdi bence. He işler böyle gitmese bile yine aynı durumları yaşayabilirdik belki ama ben kendi adıma böyle yorumluyorum. Adamın dışında gol atan hücum oyuncumuz yok neredeyse o da haddinden fazla bir şeyler yapmaya çalışınca kafa olarak bu noktaya geldi anlaşılan. Seneye kendini bu kadar yalnız ve aynı zamanda alternatifsiz hissetmeyeceği bir kadro planlamasında tıpkı bu sene olduğu gibi çok fayda sağlar.

Banane abi adam 27 gol attiysa, adamin gorevi ne ozaman? Okadar para verdik bir zahmet atsin o 27 golu. Gomez'de 30 tane atti, adam her onemli macta sahneye cikti. Sen sampiyonluk yolunda 2 haftadadir macin en belirleyici yerlerinde penalti kacirirsan bunu elestirmeyelim mi? Sacmalamayin.
Bugün hala "şampiyonluk yolunda" diye başlayan bir cümle kurabiliyorsan bunda en büyük pay sahibi "banane" dedigin o 27 golü atan Gomis sayesinde. Eleştirebilirsin.
Ama o kadar attigi gollere "banane" demen çok saçma.

gomisin yerine gelcek adamı da ben mi söyliyim galatasaray scoutları dünya para alıyor bir zahmet bulsunlar yerine, illa marka birisi de gerekmiyor yani :) galatasaray forveti 3 tane yüzde yüzlük pozisyondan en azından birini atsın bir zahmet...

Yemin ediyorum bizim taraftara sahada kosmayan, mal mal eli belinde bekleyen, ofsayt nedir bilmeyen, kendini her dokunusta yere atan Burak gibi adamlar müstehak.

Kimse bu adami elestirmeyin falan demiyor ki, ben de bugün ve gecen hafta cok elestirdim laf ettim sinirlendim hatta cildirdim ama bokunu cikarmayin yerin dibine sokmayin, sampiyonluga oynuyorsak bunun bas mimarlarindan biri de Gomistir. Benzerini bu sezon Muslera da da yapti bazilari, adami bi tasla kürekle kovalamadiklari kaldi Kovalera olmasindan tut kovulmasina defolup gitmesine kadar neler söylendi. Ayni adamlar simdi boynuma dola modunda takiliyor.

Hatta Muslera Gomis'e göre daha ekstrem bir örnek cünkü adam kac yildir takimda, adamin cigerini avcumuzun ici gibi biliyoruz. Ona bile neler söyledi bazi suursuzlar.

Gomis takimdaki tek forvet, tüm sezon tüm yük onun omuzlarinda. Takimda modern 10 numara diye bir gevsek var mal mal geziyor sahada adamin gol katkisi stoperlerimizden sag bekimizden daha az. Feghouli desen o da ayri bir vaka. Gomis ve Garry var iste gol yollarinda etkili olan, baska da ücüncü bir adam yok. Eren den hic bahsetmek dahi istemiyorum.

Koskoca Galatasaray tek bir adamin ayagina bakiyor neredeyse her mac. Penalti konusunda kesinlikle haklisiniz, bence de Gomis kullanmamali en gec bugün anladik bunu zaten. Ama abartmayin yahu.

Bütün mesele penaltı mı ? Penaltı yahu, 16 metreden topa vuruyorsun. :) Devamlı atan adam şimdi kaçırıyorsa eğer başka bir durum vardır. Bu kadar mesele edilmemeli.

Türkiye şartlarında çerez parası. Soldado negredo fln kaça alındı ?

Yaw onlar isterse 20m versin bize ne. Ben Gomis'i degerlendiriyorum. 2.5m imza parasi + yillik 3.3m az para degil. Gomis kotu oyuncu falan demedim de zaten. Kazandigi paranin hakkini veriyor ama kendine bi ceki duzen vermesi lazim.

2 haftadir penaltiyi atip maci bitirmek varken 2 kez acemi gibi penalti kullandi.

Ben Gomis'i eleştiren taraftarı anlayabiliyorum. Tamam 27 gol attı ama asıl önemli olan kritik haftalarda atması önemli. Kaçan penaltılar sonrası puan kaybı olsa şu an hepimiz sallardık adama. Bu arada ben kaçan penaltılarda Gomisi sorumlu tutmuyorum. Bence Fatih hoca hatalı ısrarla penaltı atamayan adama attırması.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim doğrusunu yapıyor. Futbolcu psikolojisi bunu gerektirir. Kaçırdığı penaltı sonrası bu işi hemen başkasına devretse, Gomis kendisine güvenilmediğini düşünürdü. Gomis penaltı atamayan bir futbolcu da değil ayrıca. Daha önce düzenli şekilde penaltıları gole çeviren bir futbolcudan bahsediyoruz. Herkes penaltı kaçırabilir. Gomis'in penaltı kaçırması yeteneksizliğinden ziyade aşırı baskı ve heyecandan olsa gerek. Burda da görev teknik heyete düşüyor.
Ben Gomis'in kaçıracağından o kadar emindim ki. Hatta evde hepimiz kaçıracağını söyledik. Sadece ben değil taraftarın büyük bölümü kaçıracağını biliyordu. Bence penaltı konusunda yeteneksiz. Kariyerinde penaltı kaçırmayan oyuncular var. Gomis tek sezonda 3 kere kaçırdı. Belli ki Gomis şu an güven problemi yaşıyor ve stresli anları kaldıramıyor. Zaten hastalığı da strese bağlı oluşan bir hastalık. İkidir kaçırdığı penaltılar başımıza iş açmadı ama üçüncüsünde bu kadar şanslı olmayabiliriz.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün hala "şampiyonluk yolunda" diye başlayan bir cümle kurabiliyorsan bunda en büyük pay sahibi "banane" dedigin o 27 golü atan Gomis sayesinde. Eleştirebilirsin.
Ama o kadar attigi gollere "banane" demen çok saçma.

Adamin gorevi ne?

Penaltiyi kacirdiktan sonra akhisar beraberlik golunu atsaydi yine aynisini yazarmiydin?

Penaltı konusunda yeteneksiz falan değil, bu konu tartışmaya kapalıdır benim için. Yıllarca Tayfur Havutçu penaltı attı Beşiktaş'da, gördüğüm en düz topçulardan biri. Dikine pas atmayı bilmeyen adam penaltıyı gole çevirirdi. Gomis son haftalarda baskı ve heyecanı kaldıramıyor sadece.

Ya saçmalayın lütfen. Gomis bizim seviyemizde değilse kim seviyemizde? Kulübün yaşadığı mali sorunlar yüzünden belki de büyük cezalar alacağız hala Gomis gitsin diyebiliyorsunuz.

Gomis'ten iyisi Lacazatte falan işte. CL seviyesi istiyorsunuz madem. Varsa aklında isim sen söyle istersen?
Mali sorunlar var diyip Gomis'e 18-20m teklif gelirse satılmasın mı diyorsun orayı bir netliğe kavuşturalım?

gomisin yerine gelcek adamı da ben mi söyliyim galatasaray scoutları dünya para alıyor bir zahmet bulsunlar yerine, illa marka birisi de gerekmiyor yani :) galatasaray forveti 3 tane yüzde yüzlük pozisyondan en azından birini atsın bir zahmet...

Lig tarihinin en çok gol atan oyuncusu Hakan Şükür 250 tane gol attıysa 350 tane de saçma sapan goller kaçırdı ama onunla beraber 8 şampiyonluk yaşadık,UEFA kazandık.

Bana bir forvet göster ki yakaladığını atsın.

Tamam bu akşam gösterdiği performansa hepimiz kızgınız ama Gomis 'in en büyük sıkıntısı takımın tek forveti şu anda adam yeri gelecek Gomis 'i dinlendirecek yeri gelecek Gomis 'le birlikte sahada olacak bir forvete ihtiyacımız var

Mesela bu akşam doğru düzgün bir yedek forvetimiz olsaydı onu oyuna alırdık ikinci yarı Gomis 'de psikolojik olarak bu kadar yıkılmazdı ...

Aga bir sezon boyunca sadece Umut, bir sezon boyunca sadece Eren izlemiş adamların bu adamı gömmesi çok garip.

Mali sorunlar var diyip Gomis'e 18-20m teklif gelirse satılmasın mı diyorsun orayı bir netliğe kavuşturalım?

var mı o miktarda teklif? Varsa belki satılabilir. Ancak ben ona değil CL seviyesi forvete takıldım. Dediğim gibi biliyorsan Gomis'ten iyisini söyle. 27 değil 37 atar diyebileceğin biri var mı? 18-20'ye bile bu piyasada bulamazsın daha iyisini.

Marsilya Gomis yerine Mitroglu'nu aldı ve pişman oldu. Marsilya dediğin takım bu sene UEFA Finali oynayacak. Bizden kötü bir takım değil herhalde.

Penalti kaca bilir ama bir iki net firsat kacirdi onlarda biraz dikatli olsa is daha erken biterdi, belliki üstünde bir baska olusmus gol atmis olsa rahatlar

maalesef bundan fazlası değil yani daha iyisi lazım seneye gerçeği çok ortada

Lig tarihinin en çok gol atan oyuncusu Hakan Şükür 250 tane gol attıysa 350 tane de saçma sapan goller kaçırdı ama onunla beraber 8 şampiyonluk yaşadık,UEFA kazandık.

Bana bir forvet göster ki yakaladığını atsın.
250 atıp 350 kaçırmak gayet düzgün bir oran nerdeyse her 2 pozisyondan birini atmış oluyor ki, 2 tane pozisyonda kale boştu ve penaltı ile beraber 3 tane yüzde yüzlük pozisyon 3 tane 3 ! ki hakan şükür önemi yüksek maçlarda çogu zaman yakaladıgını atıyordu, fbyi 5-1 yendiğimiz kupa finalinde nerdeyse her şutu gol olmuştu...

Sadece penaltı değil 2 tane bomboş pozisyon da kaçırdı. Önceki maçlarda da yine bomboş kaçırdığı pozisyonlar var. İyi güzel seviyoruz da şampiyonluk yarışında 1 kere olur 2 kere olur artık fazlasının telafisi yok..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu Gomis'e sallamak için yazmadım bu arada son maçlar özelindeki eleştirilerin sadece penaltıdan dolayı olmadığını belirtmek istedim..

Geri
Üst Alt