#18 Bafétimbi Gomis

DciRzDhW0AAWkwh.jpg

DciTL8pWsAE_8tq.jpg

üzülme Gomis, olacak olacak

fransa ligi oluk oluk sprinter zenci forvet kaynıyor keza belcika oradan birini bulmak cokmu zor

gomis yoruldu mu koy yerine genc forveti kaldıgı yerden devam etsin

eren denen adama tonla para verenlerin allah belasını versin

Malatya maçında penaltı olursa onu da sen at, kaçıp kaçmaması zerre umurumda değil. Diğer 9 adam o maçı sen sıfır çeksende almalı.... Eşşek değiller ya..

Tarih balık hafızalıdır, kaydı tutulan skorlar dışında kaçan/kaçırılan penaltılarla, gollerle ilgilenmez, Tarih atılan golleri, kralları ve kazanılan şampiyonlukları yazar,
Son maçta şampiyonluk sayısını tarihe yaz; gerisi sadece hatıra olsun emmoğlu..

var mı o miktarda teklif? Varsa belki satılabilir. Ancak ben ona değil CL seviyesi forvete takıldım. Dediğim gibi biliyorsan Gomis'ten iyisini söyle. 27 değil 37 atar diyebileceğin biri var mı? 18-20'ye bile bu piyasada bulamazsın daha iyisini.

Marsilya Gomis yerine Mitroglu'nu aldı ve pişman oldu. Marsilya dediğin takım bu sene UEFA Finali oynayacak. Bizden kötü bir takım değil herhalde.
27-37 mesela sayı değil bu adam deplasmanlarda ve zorluk seviyesi yüksek maçlarda kayıp CL seviyesi dediğim illa sükse yapmış biri olacak diye bir şey yok scoutlar arasın bulsun. İlla isim istiyorsan Facundo Fereyya bu tarzda bir adam mesela.

Valla su taraftar profili cok garip,adam kıcını yırtıyor sahada karakter koyuyor,hadi diyicem istatistikleri zayıf elestiri olur oda yok adam 27 gol atmis neyin elestirisi bu ? Uzayli degil bu adam herseyi dort dortluk yapsin ,hırsı adamlıgı yeter benim icin.
Oha ciddi sekilde yazilmis bir yazi
Serkan Safak
Altina imzami yazarim
Da
Sana noluyo be bilmem ne ettigim adami

Yalnız bu olayı bu kadar büyütmesi bu olayın yaşanmasından daha can sıkıcı. Takım maç kazanmış koca adamı teselli etmeye çalışıyor, soyunma odasında galibiyet pozu veriyorlar yine ağlamaklı bak bu olmadı işte, neresinde konsantrasyon? Şampiyon olacağız 2 maç sonra artık 1 gol eksik 1 gol fazla geride kaldıysa önüne bakacaksın bu kadar.

Maç anında sinirlenmeyi anlarım o heyecanla ama sonradan gelip burada sövenler doğru taraftarlık yapmıyor.

Haftalarca bizi taşıdı,gol yükünü sırtladı bir kaç haftada başkaları sırtlasın

Düşüş olduğu bariz bu hafta affettirir kendini umarım

Olum çok duygusal adam lan yukarıda ki fotoğrafı görünce üzüldüm. Canı sağolsun forumda biz anlık olarak öyle tepki verip bela okuyoruz filan yoksa allah yukarıda bu adamın iyi niyetini biz biliyoruz. Malatya maçında inşallah gol atarsa ortalığı yıkıcak öyle görünüyor. Valla pc başında olan anlık sinir mesala stad'da olduğum zaman ağzımı bile açmıyorum içim acıyo üzülüyorum. Şu noktaya geldiysek emeği çok büyük inşallah malatya maçında 2 gol birden atıp telafisini yapıcak.

Maç bittiğinde "Yazıklar olsun Gomis! Şu maç sana yakıştı mı" diye sitem ettim. Maçın stresinin etkisindeydim. Penaltı dahil boş kaleye 3 gol atamadı lakin kredisi ve katkısı büyüktür. Alex'i yakalama ve rekor kırma mevzusu bence kendisini strese soktu. Böyle bir mevzu olmasa bugün büyük ihtimal 2 golü vardı. Bunu kafaya çok takıyor belli ki çok stres olmuş, üzerinde baskı oluşmuş. Bu stres de gol vuruşlarını etkiliyor belli ki. Birinin söylemesi lazım; Önemli olan şampiyonluklardır.

Koskoca Galatasaray, 2-0 önde olduğu bir karşılaşmada 3. golü bulup fişi çekemiyor. Kaçtır böyle oluyor çıldıracağım. Koskoca Galatasaray taraftarı, bu sezon doğru düzgün rahat maç izleyemedi. Hep diken üstünde izliyoruz. Asıl mesele Gomis değil yani. Kadromuz çok iyi değil, kadro derinliğimiz ise yok gibi bir şey. İşte bizim asıl sıkıntımız bu. Bu şekilde ligi domine edemeyiz edemedik de zaten. Lakin hayırlısı ile şu şampiyonluğu bir alalım da artık transfer döneminde Fatih hoca istediği takımı kursun. Mümkünse Ambarat, Chedjou tarzı adamlar almasın tabi.

Maç bittiğinde "Yazıklar olsun Gomis! Şu maç sana yakıştı mı" diye sitem ettim. Maçın stresinin etkisindeydim. Penaltı dahil boş kaleye 3 gol atamadı lakin kredisi ve katkısı büyüktür. Alex'i yakalama ve rekor kırma mevzusu bence kendisini strese soktu. Böyle bir mevzu olmasa bugün büyük ihtimal 2 golü vardı. Bunu kafaya çok takıyor belli ki çok stres olmuş, üzerinde baskı oluşmuş. Bu stres de gol vuruşlarını etkiliyor belli ki. Birinin söylemesi lazım; Önemli olan şampiyonluklardır.

Koskoca Galatasaray, 2-0 önde olduğu bir karşılaşmada 3. golü bulup fişi çekemiyor. Kaçtır böyle oluyor çıldıracağım. Koskoca Galatasaray taraftarı, bu sezon doğru düzgün rahat maç izleyemedi. Hep diken üstünde izliyoruz. Asıl mesele Gomis değil yani. Kadromuz çok iyi değil, kadro derinliğimiz ise yok gibi bir şey. İşte bizim asıl sıkıntımız bu. Bu şekilde ligi domine edemeyiz edemedik de zaten. Lakin hayırlısı ile şu şampiyonluğu bir alalım da artık transfer döneminde Fatih hoca istediği takımı kursun. Mümkünse Ambarat, Chedjou tarzı adamlar almasın tabi.

Koskoca Gs tek forvet gomis adama laf edecek durumda bile değiliz.

Neyse böyle şeyler olabilir. G*ttepe ve Malatya maçında önemli göller atarak kendisini affettirir

Evet sakinlestik. KRAL uzulme sana ihtiyacimiz var olur boyle seyler, futbolun icinde var bunlar, gecen hafta kacirdi diye bu hafta kullanmamaliydi diyenler sacmaliyor, sen kullanma dersen ozguvenini kaybeder, onemli olan oyuncuya o guveni vermek, Fatih hoca da bunu iyi yapiyor. Ha Selcuk sahada olsaydi ozaman o kullanabilirdi.

Kalan 2 maçta yeniden bildiğimiz Gomis 'i izletir bize inşallah. Sonsuz güveniyoruz kendisine maç sonu görüntülerini görünce resmen zoruma gitti ,canı sağ olsun kredisi çok bizde ...

Başka forvet yok ki çok yoruluyor, eren ı sokmak zaten aptalca olur

Geri
Üst Alt