#18 Bafétimbi Gomis

bu duygusallıkla son iki hafta yarardan çok zararı olacak gibi takıma özellikle gol kaçırdıkça iyice çöker bu adam

Uzun zamandır bu kadar okkalı küfür etmemiştim. Bencillik yapmamalıydın.

Bu kadar gol kaçırıp her şeyi riske ettiği maçlardan sonra, son iki hafta duygusala bağlama lüksü yok, çünkü kendisinden başka forvet yok. Çıkacak tüm gücü ve hırsıyla çatır çatır oynayacak, gollerini atacak.

Maçın stresi çok sitem ettik kendisine ama koca sezonu adamın sırtında geçirdik resmen. Bu adamın da formsuz olma hakkı var.

Ne diyelim umarım toparlar kendini ve bizi şampiyonluğa taşır.

Yine millet kafasından saçma sapan teoriler üretiyor penaltı olursa yine atacak

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Şahsen ben hakemlerin kritik durumlarda vermedikleri %100lük penaltılarımızı saymaktan vazgeçtim.
Gomisin sıkıntısı ile karşılaştırdığımda ise ; ha hakem yemiş penaltımızı, yada tek forvetimiz.. Arada pek fark göremiyorum Gomis in yükünün ağırlaşması dışında...

Maçın tekrarını izledim. Denayer'den seken topta abanmak yerine yerden bir vuruş yapabilirmiş. Penaltıda ne yapmak istediğini anlamadım. Son haftalarda mücadelesinden herhangi bir eksilme yok ama son vuruşlarda bir sıkıntı var.

Alex'in rekorunu kırma şansı var ama halen penaltı kaçırıyor,gol atamıyor,maça odaklanmıyor.Lig bitecek kır şu rekoru senin olsun hem de takıma katkın olsun.

Takımın ağzına edecekti bugün hem rezalet bir futbol oynadı hemde inanılmaz fırsatları hiç etti , Son 2 maçta adam akıllı oynamalı

2.golde Yumlu dangalagi gomisi tutacak diye Rodriguez ın önünü açıyor.
İlla gol atmasına gerek yok durması bile alan boşaltıyor oyuncularımıza.

Kenarda eren var hatırlatırım. Ona göre eleştirilerinizi yapınız.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rehavet kötü etkiliyor. Ta rekor muhabbeti çıktığında yazmıştım.

Bu rekor muhabbeti ve kaçırdığı penaltılar psikolojisini bozdu. Haftaya en az 2 tane atsada o da rahatlasa bizde.

Sevgili Gomis kardeşim;

Yerden köşeye vurarak attığın goller de sayılıyor.
Plase vurarak attığın goller de sayılıyor.
Arkadaşlarının attığı goller de sayılıyor.

Mesela sen bugün atamadın ama biz yine de kazanmış olduk.
Bilgine...

Fatih Terim: "Bir penaltı daha olsa, bir daha Gomis’e attırırız, kendisi istemeyinceye kadar. Biraz morali bozuktu kendisine de aynı şeyleri söyledim, kazandıktan sonra bunlar tolere edilebilir. Kazandıktan sonra önemli değil, golcüler bazen tutukluluk yaşayabilir."

yav 26 gol atıyor hala eleştiri 50 gol atsa yine eleştirilir sıkıntı yok

Haftalarca bizi taşıdı,gol yükünü sırtladı bir kaç haftada başkaları sırtlasın

Düşüş olduğu bariz bu hafta affettirir kendini umarım

hep alexin rekoru yüzünden oldu bunlar yav. Aziz o rekora da mı büyü yaptırtmış nedir abv aziz yani.

Yasinin al da at dediği pozisyonu bu yapsa Yasin kaçırsa bugün hepimiz cezaliydik forumda

Geri
Üst Alt