#18 Bafétimbi Gomis

deplasman maçlarda çok s.çip batiriyor bazen

27 gol atmasi bu gerçegi degistirmiyor

Eğer bugün mac 1-1 olsaydı ve o penaltıyı kaçırsaydı şimdi attığı 27 gol bizim için 0 değeri taşıyacaktı , efsane değil patates olacaktı.

Bundan sonra penaltılar Muslera’ya attırılmalı.

DciWa7vW0AAG9cH.webp

Dcil4sIWkAESsir.webp

Malatya maçında iyice sahip çıkıp moral sağlamamız şart.

3 tane kritik penaltı kaçırdı üst üste.

Üstüne dün boş kaleye 2 tane atamadı, kendisini tebrik ederim.

abanma lan su toplara

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Şu toplara abanma artık gözünü seveyim kaldı 2 maç her seferinde bu kadar şanslı olamayız bu kaçırdıkların yüzünden yenilirsek ozaman benden çekeceğin var...
Biraz sakin ol şu kalenin önünde penaltılarıda mümkünse sen kullanma artık...
Ama bunların baş nedeni şu gereksiz rekor mevzusu oldu...
Bu rekor yüzünden şampiyonluk giderse ozaman ağır söverim ama...

ben totem yapip kanali degistirdim penaltida
sagolsun icine etti onun da

burak kazmasini bile sattiysak bunu da vitor pereanin oldugu lige göndermek lazim. fizik olarak bitik resmen son haftalarda. dökülüyor valla.
seneye böyle 20-30 gol atamayacagi belli. deplasmanda zaten bisey oynamiyor. tekliften kastim tabi söyle 10-15 milyon yanlis anlasilmasin.
nasil bitik lan kör müsün nesin
bjk macinda aldirdigi penaltiyi ligte baska hangi oyuncu aldirabilir
tir gibi gecti bjknin üstünden

gomisin aslında golden ziyade mac icinde topsuz oyunda bize katkısı inanılmaz ,ligte gomisin yaptıklarını yapabilen 2.bir forvet yok

bu ayarda bir forvet almaya kalksan tonla para vermen gerekecek

eger takım ileride top tutabiliyorsa bunun sebebi gomistir,penaltı kaçırma tarzı seyler tamamen hocayla alakalı

S*kin sağolsun KRAL. Herkes gibi formsuz bir dönem geçiriyor olabilir. Bütün sezon aynı seviyede oynayamaz. Ama gol atamıyorken bile takıma olan katkısı büyük. :tbr:Kalan iki maçta şanssızlığını da kırarsa üzerinden geçer Malatya ile Göztepe'nin.

Geri
Üst Alt