#18 Bafétimbi Gomis

Rekorun tek sahibine selam duralım. Teşekkürler 29 golük katkılarına Gomis

o penaltiyi baska bir forvet alamazdi herhalde
bjk macinda yaptiginin aynisini yapti yine

31 daha anlamli olurdu. Seneye artik :D

Malatya maçında penaltı olursa onu da sen at, kaçıp kaçmaması zerre umurumda değil. Diğer 9 adam o maçı sen sıfır çeksende almalı.... Eşşek değiller ya..

Tarih balık hafızalıdır, kaydı tutulan skorlar dışında kaçan/kaçırılan penaltılarla, gollerle ilgilenmez, Tarih atılan golleri, kralları ve kazanılan şampiyonlukları yazar,
Son maçta şampiyonluk sayısını tarihe yaz; gerisi sadece hatıra olsun emmoğlu..

Şampiyonluk sayısını, üstelikde handkapını yenerek yazıp işini yaparak tarihe isabetli bir pas attın. Gerisi hatıra oldu.
Şimdi tarihin seni rekorlarla ve Galatasarayı da yeni bir şampiyonlukla yazma zamanıdır.

Karakteriyle mücadelesiyle attığı gollerle şampiyonlukta emeği çok büyük

Emeğine mücadelene sağlık Gomis

Galatasaray a karşı görevini yapamadığı için gözyaşı döken ender futbolcularımızdan.....
Farkında değilsen bil diye söylüyorum; artık bu taraftarda kredin epey yüksek Bate ...

artik-aglamak-yok-alexi-tarihe-gomecegim-h1526111008-9e76f5.jpg

Maçları ve şampiyonlukları kazananlar, futbolculardır.
Futbolcuları kazanan, maçları ve şampiyonlukları da kazanır...

Kendi adıma bir özür borçluyum Drogba sonrası geleceğinde istememiştim, Drogba'dan daha fazla katkı veriyor helal olsun.

artik-aglamak-yok-alexi-tarihe-gomecegim-h1526111008-9e76f5.jpg

Maçları ve şampiyonlukları kazananlar, futbolculardır.
Futbolcuları kazanan, maçları ve şampiyonlukları da kazanır...

Ligte rekor geldii seneye Cl gol rekoruu geliyorrr Aslansın GOMİSS bubba

Penaltı esnasında hayatım gözlerimin önünden geçti.Rekoru kırıp,şampiyon yapmak en çok sana yakıştı.:tbr::hat:

Ne yalan söyleyeyim ben yerinde olsam o penaltıyı atmak istemezdim kendisi de çok akıllıca bulmamıştır muhtemelen yaptığını ama bir nevi bir kırılma noktası olarak görmüş olabilir hayatında ve kariyerinde bir golden fazla anlam yüklemiş olabilir onun verdiği inanç ve hırs ile hiç beklemeden aldı ve sonuca gitti gibi ayağına sağlık :D Bu arada kötü maç çıkardı baya ama olur öyle.

Büyük futbolcu, adını efsanelere yazdırmıştır

Adini tarihe yazdirmistir. Penaltiyi cok akilli bir sekilde aldi ve gole cevirdi en kritik anda. O penaltiyi kacirsa kim bilir neler olurdu. Sampiyonlugun en büyük mimarlarindan

Geri
Üst Alt