#18 Bafétimbi Gomis

15 milyondan aşağ satmak enayiliktir.Seneye de kalsa özellikle iyi bir orta saha ile yine 30lu golleri bulur.Onun yerine gelecek oyuncu tutmazsa havamızı alırız.

DdqCtxlVwAETEw4.jpg

DdqDNepV4AAzRdx.jpg

Bize gelen forvetler genelde çok karakterli adamlar oluyor. Drogba' da tartışılmaz böyleydi..

Adamsın Gomis...

muazzam bir adam, sezon başı 20+ demiştim. sezon ortası tahmini yükseltip 30+ olur artık dedirtmişti. 29da bıraktı. biraz daha sakin kalsa 35 olurdu. büyük karaktersin.

penaltı kaçırdı diye adama sövenler olmuştu. sövmeye devam ediyorlar mı merak ediyorum. o an topu alıp oraya dikmek, kusura bakmayın testis ister.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine abanıp kaçıracağını düşünmüştüm ben ama bu kez akıllı vurdu. Zaten penaltılarda kaleyi tutturacak şekilde sert ve hafif havaya vurdun mu banko giriyor büyük kaleci başarısı olmazsa. Gomis, Serkan'ın kurtardığı penaltıya takılıp kalmıştı ama orada kötü vuruş değil büyük kaleci başarısı vardı. Bu kez hatasından dönerek sert ve hafif havaya bir plaseyle golü attı.

Seneye kalacaksa eğer ya penaltıların peşini bıraksın yada penaltı çalışsın 3 penaltı üstüste kaçırmak her babayiğidin harcı değil.

eger kalacaksa yanina onu yalniz birakmayan bir forvet lazim, kanat-forveti de olabilir

Ufak bir düzeltme yapayım. Ağustos'ta 33 yaşını dolduruyor ve 34 yaşından gün almaya başlıyor. Bir yaşı bitirmeden o yaşa giremezsin yani 34 değil. 34'ü 2019 Ağustos'unda olacak.

Bana göre seneye kalmalı. Yanına destekleyici ve ileride yerini alabilecek birisi alınmalı. Seneye sene sonunda Katar vs. bir teklif gelirse gönderilebilir.
o nasıl hesap renktaş?. ağustos'ta 34 yaşından gün alacak yani 34'e girecek . ağustos 2019 yılında 34 bitmiş olacak 35'e ayak basacak.

doğduğunda 1 yaşına ayak basmış mı oluyorsun

yüzyıl hesabı gibi yapmayın şu yaş hesabını tamer karaman bilmişi gibi

GSC App

Ufak bir düzeltme yapayım. Ağustos'ta 33 yaşını dolduruyor ve 34 yaşından gün almaya başlıyor. Bir yaşı bitirmeden o yaşa giremezsin yani 34 değil. 34'ü 2019 Ağustos'unda olacak.

Bana göre seneye kalmalı. Yanına destekleyici ve ileride yerini alabilecek birisi alınmalı. Seneye sene sonunda Katar vs. bir teklif gelirse gönderilebilir.
o nasıl hesap renktaş?. ağustos'ta 34 yaşından gün alacak yani 34'e girecek . ağustos 2019 yılında 34 bitmiş olacak 35'e ayak basacak.

doğduğunda 1 yaşına ayak basmış mı oluyorsun

yüzyıl hesabı gibi yapmayın şu yaş hesabınu tamer karaman bilmişi gibi

GSC App

Sen niye atar yapiyorsun ki? Istedigim hesabi yaparim istersem Antik Yunan matematigine gore yaparim sana mi soracagim kardesim?

Dogdugunda 0 yasindasin. Istersen sen cok istiyorsan benim bebegim 0,1 yasinda dersin.

Bebek 1. Dogum gunumde 1 yasina girer.

Normalde cevap bile atmazdim yas hesabi onemsiz bir sey oldugu icin ama madem oyle bir giris, boyle bir cevap.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt