4 m euro değil 40 m TLye aldık.

Alanya'da kesinlikle böyle heyecanlı bir adam değildi, bizde de başta böyle değildi. Bütün hataları da o panik halinden dolayı, geçen sene olanlar psikolojik olarak çökertti bence oyuncuları.

Defterden silinmemesi gerekiyor.

Midstjö sakatken Torreira'nın yanında rahatça oynar. Bu adamın mükemmel maçları da var. Büyük sorumluluk vermek hataydı ancak doğru rol verildiğinde çok iyi oynadığını Torrent ispatlamıştı.

Son düzenleme:
Haluk Yurekli isimli kolpa gecesi mudurunun haberine kanip adama neler soyleniyor Galatasaray forumunda.

Yaziklar olsun.

Ne demis? Konu ne?

Bu herifin her seyini tartisirsiniz da Galatasarayliligini tartismassiniz. Cok belli iyi bir Cimbomlu oldugu

Berkan oynamak isteyen oyuncu diyebilir vala hani beni salın bjk ye gidicem dememiştir de oynamak istiyorum demiştir.

GscimbomMobile

Altılı masanın en büyük kazıklarından ikincisi yerli olması bir anlam ifade etmiyor bide trip atıyo taraftara allahın tahtabacaklısı adam gibi oynasaydın o zaman bak teklif bile yok rezil

orta sahamızda zaman zaman oluşan transparan görüntüye son vermek adına bir müddet 11'e yerleştirilmeli diye düşünüyorum. oyuncu değişikliği yaparken elimiz de daha rahat olur.

Bu adamı seviyorum, gereksiz yükleniliyor. Kesinlikle rotasyon olur bu haliyle, bir kaç sene geliştirirse kendini banko adamımız olur.

Geri
Üst Alt