Gene iyide, şu sinirda elimizi rahatlatti. Bravo berkant böyle devam

sayesinde istediğimiz oyuncuyu alıp oynayabiliyoruz. Bu yabancı sınırında altın değerinde.

emre akbaba ve taylan antayalı gibi mental olarak düşmemesi takdire şayan. formayı hak ediyor şu yerli sınırı garabeti yüzünden dolayı elimizi çok rahatlatıyor.

Yerli, çalışkan, mücadeleci, kaprissiz... Yeteneği kısıtlı amenna ama önceki sayflarda yazıldığı gibi gereksiz değil asla. Ligin yabancı kuralı belli, böyle olduğu için de Berkan gibi adamlar altın değerinde oluyor. Kötü oynadığı maçlarda küstürülmez umarım.

Uzun pasları bu kadar isabetli atarken kısa paslarda neden bu kadar fazla hata yapıyor anlamak mümkün değil.

Çok büyük oynuyor hep güvendim geldiğinden beri... Fakat umarım bazıları için ders olmuştur bu 3-4 maçlık performansı.

Şimdi o formayı almak için Torreira'nın mücadele etmesi lazım.

Takım içindeki iletişimi de çok iyi yönetiyor sanırsın 90'ların İtalyan kaptanları gibi.

Yürüyedur aslan parçası. Çok büyük karakter o linçten sıyrılıp böyle bir performans vermesi.

Yabancı sınırı varken böyle bir adamı az kalsın harcayacaktık. Neyse bu konuda çok doluyum konuşmayayım.

maçı izlemedim ama iyi oynamasına sevindim.çok sey beklememek lazım berkandan.cevre kontrolü ve top kontrolü o bölgede oynayan oyuncu için çok önemli.iyi bi yedek kazandık sadece

Giderek rahatlıyor ve gelişiyor özgüveni yerine gelmişken devam etmesi iyi olur.

Geri
Üst Alt