rotasyonda ne zaman şans buldu işini yaptı. Geçen seneki gibi başrol olmadığı için göze de batmadı

okan buruk onu doğru rolde ve doğru zamanda kullandı

umarım takımda kalır ya. tek kale oynadığımız anadolu maçlarından ziyade, zorluk deresi yüksek maçların bayağı iyi topçusu. kontenjanda da bayağı rahatlatıyor. harika.

İlla oynayabileceğim takıma gitmek istiyorum gibi saçma bir düşünceye girmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle kalmali. Midtsjo'nun onunde goruyorum. Geçen sezon les takimda 11 oyuncusu oldugu icin kotu sezon gecirdi. Bu sezon baski kalkinca yedekten girip bolca katki sagladi.

Torreira-Berkan orta sahası da beklediğimizden güçlü bu sene bol bol görebiliriz maç özelinde çok beğendim. Kesinlikle ama kesinlikle gönderilmemeli inanılmaz bir gelişim içinde gözüküyor.

İlginç bir adam, takım ne kadar iyiyse o kadar ayak uyduruyor. Takım kötüyse, onada ayak uyduruyor. Realde oynasa modric olacak sanki, çemişkezek sporda da amatör futbolcu :asd: Ne olursa olsun çok seviyorum berkanı, karakterli ve tam görev adamı. Yeri zor doldurulur bence. Takımda da birleştirici güç olduğu belli videolardan vs.

Torreirayla birlikte ölümcül bir pres ikilisi oluyo.Şl gruplarına kalabilirsek kullanacaktır Okan hoca bu ikiliyi

Geri
Üst Alt