Valla ben kendisini begeniyorum.
Tamam kazma felan ama top kazaniyor

Bugün dünyanın çevresini 3 kere dolaşacak kadar koşmuştur heralde.

ismail yüskek kadar oynuyor işte. esas soru işareti biz bu adamın önüne bi fred alabilecek miyiz.

yıldız fetişi olanlar için Berkan şeytan gibi bişeydir ama geldigi gunden bu yana faydali olabildigini gösterdi hep

Ilk 11 icin Yeterli mi? Değil. Faydali mi? Doğru kullanıldığı zaman evet.

Rotasyon için çok iyi olacak lakin ilk 11 değil.

tam futbol turnusolu biri berkan iyi diyorsa onunla futbol konusmamak gerek

adam tüm takımı bozuyor

Birader sürekli bunu diyorsun ve sana hak verdim bugün. Zaha'nın pozisyonunu bozdu direkt aklıma sen geldin. Harbiden rezalet bir futbolcu. Bu adam en fazla Samsunspor takımının yedeği filan olabilir o kadar kötü bir futbolcu.

Sıfır gol, sıfır asist! Mevkisi orta saha olup topla ilişkisi bu kadar kötü olan biri bizde olmamalı. Yedek bile olmasın mümkünse.

Profesyonel futbolcunun böyle ayağı olmaz olamaz halı sahada bile sırıtır ayağı

Yine faydali oynadi

Son vuruslarini gelistirse cok iyi olacak top seviyor cünkü ceza sahasi icinde ve cevresinde önüne düsüyor

Olumlu yönleri ise beklerin arkasini topluyor pas arasi yapiyor

25 kisilik kadro yildizlar toplulugu olmaz,bu tarz mücadele gücü yüksek oyunculara da ihtiyacimiz var

Berkan’a cemkirenlerle futbol konusmaya degmez. Bu takimin Torreira’dan sonra en iyi orta sahasi, hemde acik ara. Berkan’i begenmeyenlerin orta sahadaki secimleri kim merak etmekteyim. Gecen yil aralik ayindan bu yana oynamayan Sergio’mu yoksa sahada ne yaptigi hic belli olmayan Midstjo’mu. Problem Berkan degil, Berkan’in takimin en iyi ikinci orta sahasi olmasinda. Bu kadar kotu bir planlama yapan teknik adami elestirmek yerine Berkan’i elestirmek isin kolayi. Muslera sevdasi yuzunden Berkan’i daha cok ilk 11 girecegiz. Kazimcan gibi bir adamin uzerine gitmek yerine solbekide yabanci ile dolduran teknik adamimiz yuzunden Berkan’i yada BAYi daha cok ilk 11 gorecegiz. Berkan’da BAYda degerli yedek oyuncular. Hatta Kerem dahi bir cok macta yedek olmali. Takim oyununu inanilmaz baltaliyo her mac. Gecen yil sona dogru biraz duzeltmisti isi, bu yila tekrar eski haline dondu. Tutturmuslar bir Berkan. Sanki takimda dogru duzgun top oynayan adam varmis gibi. Henuz Boey disinda standardini oynayan birtek Berkan var.

Kendini geliştirebilse epey gol atar, teknik kapasitesi yetmeyebilir gerçi

Ben memnunum, yine bi seviyenin üstündeydi, çok oynuyor diye göze batıyor sadece

Miço ve Sergio o kadar kötüler ki Berkan’ı oynatmak durumunda kalıyoruz. Acil 2 orta saha lazım. Demirbay da soru işareti.

Bunu en iyi Torrent kullanıyordu. Adamı hücumda pas istasyonu olarak kullanıp enteresan şekilde verim alıyordu.

Geri
Üst Alt