Az önce levent tüzemen "beş para etmez" dedi aspor canlı yayınında :)

Ben o kadar ağır konuşmayacağım , ama ya adam o kadar kötü yer tutuyor ki şans eseri bir top önüne düşmez mi adamın? serseri bir top çarpmaz mı ayağına bacağına kafasına?

Galatasaray seviyesinde topcu degil maalesef. Max antepte oynar

Belki 100 kez demişimdir Torreira-Berkan iş yapar Berkan-Oliveira-Mertens yapmaz çünkü 2 tane koşmayan mücadeleden kaçan adamın yükünü çekmek zorunda değil. Torreira'nın seviyesiyle Berkan'ın seviyesini ayırt etmek lazım ikisi kıyaslanamaz. Ayrıca Torreira bile tüm sezon Oliveira-Mertens bu durumda olsa o da söver yapacağınız işe der.

Sn. Tüzemen oyuncumuz hkk. böyle konuşma cüretini nereden bulmaktadır

Duayen sıfatına yakışmayan bu tavırdan derhal vazgeçmeli ve özür dilemelidir

Tüzemen haklı sırf torpil ile kulübün kapısından içeri sokulup tutulan adamlara tahammül kalmadı artık, ömer bayram yıllarca bu şekilde bu külübün ekmeğini yedi yeter artık. Ne işi var bu adamların sarı kırmızılı formanın içinde? Liseler arası bir turnuva düzenlensen o formanın içinde şu performansın 500 gömlek üstünü sergileyecek gencecik çocuklar yaşıyor bu ülkede yazık günahtır, ayıptır bu.

Levent Tüzemen haddini aşmış. Aptalca bir yorum yapmış. Özür dilemeli.

tüzemen çok ağır konuşmuş , bi insana mesleğiyle ilgili olarak beş para etmez gibi kırıcı bi sözü canlı yayında sarfedecek cüreti kendinde görmüşsen sen kaç para edersin tüzemen

Mertens top oynamadan maç bitirir herkes mertens diye bağırır
Bu herif mücadele eder anasına sövülür
Enteresansınız

Bu adamın yeri yedek kulübesi. 70-90 aralığında girip sertlik ve enerji katar arada bir de fener maçları gibi sürpriz 1-2 tane 11 başlar. Berkan’dan alacağın verim max bu. Fazlasını beklersen berkanada taraftarda yazık

Gsc uyanıyor. Geç ama olsun. İyi niyet vs bir yana. Bu arkadaş bizim seviyemizin çok çok altında bunu söylemek yanlış değil bilakis doğru olan kendisinin yedeğin yedeği olduğunu görmek. Dinamizm ve koşuyor gibi altı boş tanımlar böyle bir ekibe karşı işte kabak gibi doğrulanıyor. Gönderilmesi gerekte yerli kuralına dua etsin ben olsam buna rağmen gönderirdim. Yalandan yaptığı adam takibi, alan baskısı da cabası. Bir ilk yarı sonlarına doğru kazandığı top var aklımda kalan hepsi o.

Geri
Üst Alt