- 6 Eylül 2014
- 94.172
- 64.962
- 4.608
Gel bir çayımı icgüldürme beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gel bir çayımı icgüldürme beni
olur ahberd kısmetGel bir çayımı ic
Sövmeye gerek yok bende aynı fikirdeyim pas olarak yetersiz kalsa bile ciddi bir dinamizm katıyordu. Ama kendi ayrılmak istedi CL listesinde olmayacağı için o yüzden ayrılmasına saygı duyuyorum. Aynı şekilde Rashica'yı da bariz şekilde arıyoruz o da aynı şekilde ciddi dinamizm katıyordu.Söveceksiniz biliyorum ama bu sene oynadığımız tüm büyük maçlarda Berkan’ı arıyoruz. (gerek 11 gerek yedek). Bayern maçları dahil takım düşükken bu adamı sahaya atsan maç sonunda o kadar düşmeyebilirdi enerjin. Oyuna enerji katan bir tane oyuncu yok. Geçen sene içerde dışarda 3 atarken bu adam sahaya baya enerji kattı.
Geçen sene şuan 8 oynayan 3 adamdan da daha çok katkı verdi yedek olup oyuna soktuğumuz maçlarda.
Bu yüzden sadece 1-0 önde olduğun maçlarda, takımın OS’sinin düştüğü maçlarda ya da koşkoşa dönen maçlarda sahaya atman lazımdı. Sıkışık 0-0 maçlarda tek kale oynuyorsan sana zarar.Berkan takım o gün iyiyse iyi kötüyse kötü bir topçu. Gitme sebebi Tüzemen'in bomboş beyanatı ve UCL kadrosuna giremeyişi oldu. Bunlara yapacak bir şey yok. Avrupa hevesini aldı herhalde döner seneye.
Yetenek olarak hic bir sekilde aradigimizi düsünmüyorum ama belli bir plan dahilinde yetenekleri ölcüsünde görev verildigi zaman isleyen bir takimda epey iyi performans gösterdigi oluyordu. Futbolculuk olarak yoksa Demirbay ve Ayhan'in gerisinde bir oyuncu oldugunu düsünüyorum. Orta sahada hala devam eden baba ilk 11 oyuncusu eksikliginden dolayi yedekten girseydi denilen maclara geldiyesek sebebi belli; Oliveira yok, Ndombele rezalet durumda. Sag bek yedegi yok. Boey'i dinlendirip Kaan'i orada oynatsan orta sahaya koyacak adam yok. Simdi Torreira ve Boey cezaliyken tam oynatilacagi macti Konya maci. Yangin cikarip gitmese 15-20 dakika falan neyse cogu macta forma giyebilirdi, bazi zorunlu rotasyon isteyen maclara ilk 11 baslardi. 22 oyunculu kadro minimum sayida futbolcu demek.Sövmeye gerek yok bende aynı fikirdeyim pas olarak yetersiz kalsa bile ciddi bir dinamizm katıyordu. Ama kendi ayrılmak istedi CL listesinde olmayacağı için o yüzden ayrılmasına saygı duyuyorum. Aynı şekilde Rashica'yı da bariz şekilde arıyoruz o da aynı şekilde ciddi dinamizm katıyordu.
Barış Alper'in farkı burada o da ciddi dinamizm katıyor o da olmasa bugün işimiz ciddi zordu. Bizim takımda Boey-Kerem-Torreira-Barış hariç bunu sağlayabilen kimse yok.
Yetenek olarak zaten pek bir hikayesi yok ama atak sürekliliğinin başlangıcı oluyordu geçen sene feneri 3-0 yendiğimiz maçta Torreira-Berkan o kadar yüksek bir pres gücü sağladı ki sürekli topun olduğu bölgede bir anda 3 kişi ortaya çıkıyorduk.Yetenek olarak hic bir sekilde aradigimizi düsünmüyorum ama belli bir plan dahilinde yetenekleri ölcüsünde görev verildigi zaman isleyen bir takimda epey iyi performans gösterdigi oluyordu. Futbolculuk olarak yoksa Demirbay ve Ayhan'in gerisinde bir oyuncu oldugunu düsünüyorum. Orta sahada hala devam eden baba ilk 11 oyuncusu eksikliginden dolayi yedekten girseydi denilen maclara geldiyesek sebebi belli; Oliveira yok, Ndombele rezalet durumda. Sag bek yedegi yok. Boey'i dinlendirip Kaan'i orada oynatsan orta sahaya koyacak adam yok. Simdi Torreira ve Boey cezaliyken tam oynatilacagi macti Konya maci. Yangin cikarip gitmese 15-20 dakika falan neyse cogu macta forma giyebilirdi, bazi zorunlu rotasyon isteyen maclara ilk 11 baslardi. 22 oyunculu kadro minimum sayida futbolcu demek.
Fener ile oynayacagimiz ic saha maci gercekten final olacaksa orada böyle ön alan baskisi ve hunharca pres oyununda epey fark eder mesela Berkan. Seyircinin gaziyla iyi oynardi.Yetenek olarak zaten pek bir hikayesi yok ama atak sürekliliğinin başlangıcı oluyordu geçen sene feneri 3-0 yendiğimiz maçta Torreira-Berkan o kadar yüksek bir pres gücü sağladı ki sürekli topun olduğu bölgede bir anda 3 kişi ortaya çıkıyorduk.
Ya da Hull City ile oynadığımız hazırlık maçı var Torreira-Berkan inanılmaz süreklilik sağlamıştı. En azından yedek olarak olsa iyi olurmuş ama kendi gitmek istedi pek bir şey diyemiyorum.