yazın gönderildiğinde de çok üzülmüştüm. çoğunluk eleştirirken de üzülmüştüm berkan için. böyle oyunculara her zaman ihtiyacımız var çünkü. sol bek lazım olur oynar, orta sahayı yedeklemen gerekir oynar. kerem aktürkoğlunun da gönlünün alındıgına çok sevindim bugün. çıktı alkısladı maç esnasında. oyuncularımızın değerini bilelim. mücadele eden ve forma için savaşan oyuncu kendini belli eder her zaman. berkanın bu hırsından isteğinden hiç bir zaman şüphe duymadım. geçen sene kadıköyde çıktı aslan gibi derbi performansı verdi ve ben o maçtan sonra berkana çok ayrı baktım. mesela kazımcan o krediyi 3-4 maçta bitirdi. topçuya bakınca koşusundan bile anlıyorsun ne vermek istediğini. kerem mesela kötü de oynasa kredisi sonsuz bende. asla toptan kaçmaz. saklanmaz. ne gerekiyorsa yapar hırs azim istek. bunlar olmadan barınamazsın büyük takımda. aynen devam aslanım

stoperde allisonu tutabiliyor öyle bi adam

Geçen senede böyleydi ama özgüveni bu kadar yüksek değildi geçen seneki Kadıköy'de ki maçta bile makine gibiydi sadece değeri gittikten sonra daha iyi anlaşıldı birazda Berkan'a iyi geldi.

Yürüyedur aslanım sadece bir futbolcu değil aynı zamanda çok iyi bir karakter takım içi iletişim konusunda önemli rol oynuyor.

İstediği kadar yetenek fakiri olsun, arma için mücadele eden her adami basimin üstünde taşırım. Yıllarca yürüyerek kaçak dövüşerek oynayan nice topcularimiz oldu. Yetenek fakiri olabilir ama hırs abidesi Berkan teşekkür ederim terine emeğine aslanım

Halil Dervisoglu gibi yüzü gülmeyen isteksiz adam gitti Berkan gibi geçen sene şampiyonluk yolunda büyük mücadele veren deplasmanda fener maçında da oynayan formasının hakkını sonuna kadar veren gerçek bir Galatasaray lı geldi.
Çok şanslıyız

levent tüzemen eşşek değilse çıkıp bir özür dilemesi gerekli..Resmen çocuğun kariyeri ve ekmeği ile oynadı..Allahtan mental olarak güçlü bir futbolcu toparlandı ve kendini ispat ediyor..

Geri
Üst Alt