Beğenmedim bu maç

Cagneye o pası çevirmesi yanlış değildi ama çevirdiği yer faildi

Şuan tarz olarak asker bi oyuncu izlenimi veriyo ama normalde daha inceci bi oyuncu

Koşuyor mücadele ediyor.Hırslı topçu hiçbir zaman üzmez. Ancak 2 seneye ömer bayram muamelesi görecek gibi geliyor

rakip ceza sahasına yakınken çok daha etkili. 8.5'a, 6 numaradan daha yakın bi orta saha, taylan yetersiz midir, formsuz mudur, sakatlığı atlatamamış mıdır bilmem ama gereğinden fazla sorumluluk alıyor, o da biraz kendini olduğundan kötü gösteriyor. arkaya biglia kadar bi regista alabilsek en azından toplu sorumlulukları azalır ve bugünkünden çok daha iyi görünür. fernando'dan beri en azından ismen 6 numarayı doldurabilecek bi eleman alamadık, sürekli sağındakini solundakini ve hatta hiç hesapta yokken 1.5 yıldır o pozisyonu dolduran cimbomlu elemanları boklamaktayız.

tam tersi harika bir 6 numara olabilir. sadece özgüven kazanıp kendine güvenmeli.
6'da Taylan var diye 8 dedim renktaş yoksa o da olur

Zaten bence Berkan'ın şu andaki en büyük sıkıntısı tam olarak bu

6'mı 8'mi onun kararsızlığını yaşıyor

Kısaca kendisine belli bir oyun şablonu oturtmalı

Çevre kontrolünü ve hava toplarını geliştirmesi lazım. Boyu bayağı uzun hava toplarında fark yaratmalı

Sen 8no / box-to-box Oynama lütfen.

Arkada 6'da takıl..

7 maçtır ilk defa bence kötü oynadı. Ama buna rağmen maçı 1 gol 1 asist ile bitirebilirdi. Adam kalite.

ben çok beğeniyorum. Takıma inanılmaz tempo kattı. Üste üste 90 dakikalık maçlara rağmen dünde çift yönlü olarak elinden geleni yaptı

elbette o kritik pozisyon herkesin aklında kalıyor ama ileride onları da daha dikkatli kullanacaktır

Sağ ayağını biraz daha kullanabilmesi lazım. En azından basit paslarda sola çekmesin. Topa sert vuruyor ama isabet olmayınca anlamı olmuyor tabi, o konuda da geliştirmesi lazım kendisini.

4 mactir oynuyor bizde sag ayagini dün ilk defa kullandi

bu cok büyük bir eksiktir

birisi bunu bu konuda uyarmali ve ona göre calistirmali

bizden ayrildiktan sonra elbet bir teknik heyet bu eksigini fark edip, ona göre calistiracaktir berkani

bizim teknik heyetle imkansiz böyle bir gelisme göstermesi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Sahanın keremle beraber en kötüsü topu 10 saniye ağaından çıkarmaz ince işçilik sıfır e top rakipteykende yoksun birader napıcaz seninle

Tamam mücadelesine baskısına diyecek sözüm yok eyvallah da Galatasaray 'da orta saha oynamaktan fersah fersah uzakta vizyonu. Bana yok Taylan 'la çakıyor yok 6 oynasa şöyle olur 8 de böyle olur demeyin

Kerem ve Berkan 'a olan ümidimi yitirdim maalesef tamamen

İki maçtır berbat, pas hatası, tercih hatası sürekli hata yapıyor. Çok koşuyor diye eleştirmeyeyim diyorum ama Kerem'le ikisi pas oyununu bitiriyorlar.

Bu arada kendisi yönetimin bu seneki en büyük fiyaskosudur max 2 m edecek herife 4 m vermişiz resmen sınırla falan alakası yok 8 numaradaki herifte kreatiflik olacak bu çocuktan ümitliydim fakat gittikçe yok oluyor ümitlerim

Geri
Üst Alt