Berkan galatasaray formasını ancak bodrum fk-galatasaray maçı sonrası galatasaraylı oyuncuyla forma değişirken giymesi gerekirken biz avrupa'da en kritik maçlarda bunu izliyoruz. bu adam kendi mevkiğinde düzgün oynayamıyor diğer mevkilerde ne oynayacak ? alıştırmayın galatasaray'a vasatlığı. umarım son maçıdır çünkü bu arkadaşı izlemekten sıkıldım artık.

Bu elemana daha bir şey yazmıyorum valla üyeliğim banlanıcak can sıkıntısından zaten bir foruma giriyoruz ondanda olmayalım. Allah bildiği gibi yapsın başka bir şey demiyorum.

Bu elemana daha bir şey yazmıyorum valla üyeliğim banlanıcak can sıkıntısından zaten bir foruma giriyoruz ondanda olmayalım. Allah bildiği gibi yapsın başka bir şey demiyorum.
Zaten bir daha oynarsa ve böyle top oynarsa benim forumdaki sonum olacak bu eleman. sıkıldık valla..

Jem karacan bundan iyiydi

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakibin en hızlı adamına karşı teke tekte sol stoper oynamasının ihtimali var mı yahu? Bu nasıl bir futbol aklı, bu nasıl bir taktik facia? Adamların sağ kanadı her topta geçti Berkan'ı.

Maasi düsükken sezon sonu yollayalim. Belki takas olarak kullanir ligden biri icin.

bu adama değil
onu maça çıkaran akla laf ediniz

Bu adam kendi mevkiğinde duracağı yeri bilmiyor, bir de bunu sol beke sol stopere falan koyuyor. Yahu pozisyon bilgisi olmayan, tekniği kötü olan bir oyuncunun galatasaray'da ne işi var ? galatasaray bu kadar para harcayıp, pozisyon bilgisi olmayan hiçbir oyuncuyu kadrosunda barındırmamalı. mesela alkmaar'daki oyuncuların büyük bölümü kalite olarak ortalama isimlerdir ama pozisyon bilgileri üst düzey olduğu için sana top göstermiyor. eksik kaldığımız da ise alan bile vermiyor. mesela az 8 kişi kalsın, sende 11 tane berkan olsun, az yine rahat pozisyon bulur.

sövüp avrupaya gönderdik

avrupada topcu olmadıgını anladılar

geri aldık herifi hala sövüyoruz

Bu adami bu saatten sonra oynatana saygi duymam. Lemina ve Kerem Demirbay'dan asla daha iyi futbolcu olma ihtimali yok. Stoper ve sol beki gectim. 5.orta saha olarak kulübede biri daha olacaksa random Eyüp filan tercih edilsin.

Geri
Üst Alt