her takımın ihtiyacı olan hamal topçudur. Ancak hamallığın üstünde meziyetleri vardır.

Ayrıca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi her arkadaşının faydasınadır. Zira herkesin açığına koşuyor adam.

helal olsun iyi maçtı tebrikler

Hangi pası doğru atacak acaba merak ettim.Sürekli yanlış tercihler sürekli pas hataları ve gelen pası kontrol etmede büyük eksikleri var.

Bravo gs formasiyla en iyi maciydi bence. Bu seviyeye genel olarak yukselebilirse cok cok faydali olur seneye

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Özellikle ilk yarı şahaneydi, daha ne yapsın çocuk?..

Orta sahaya takviye yapılacaksa, Berkan' ın yerine değil, ''Berkan' la birlikte'' diye yapılmalı...

son bölümde bir iki saçma pas denemesi yaptı

onlar haricinde iyi oynadı

Yaya Toure kuvveti, Kante defansı ve Kevin De Bruyne pasları bekleniyor 1 topçudan. Herif rolünde gayet iyi, kaybettiği toplar genelde dikine pas.. istese yan pas geri pas yapıp el freni olur başkaları gibi. Rakip orta sahasını kaleye yüzünde döndürmemekte çok ısrar etti. Bir kaç iyi dikine tektop yaptığıda oldu. Aferin koçum, savaşmaya devam.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Berkan sayesinde kontra yemiyoruz adam gibi. Tehlike alanına full koşu atıyor sürekli, çok kritik. Top dağıtırken de iyiydi 2 saçma pası vardı hatırladığım direkt taca giden bir de hücumda top kaybetti onun dışında falsosunu hatırlamıyorum. Yine en çok koşan adamdır muhtemelen.

berkan sayesinde hiçbir şekilde gelemeyecek takımdan 20 dakikaya yakın pozisyonsuz da olsa baskı yedik. oyun görüşü ve top hakimiyeti 6 numara için çok yetersiz. elimizde taylan gibi 6, berkan gibi 8 yok. kendi transfe beceriksizliğimiz ve basiretsizliğimiz yüzünden bu oğlanların yeriyle oynayıp takımı iyice vasata mahrum bırakmayalım derim.

emeğine lafım yok.

Çok iyi futbolcu.tum orta sahayi ayakta tutuyor ve çok yoruluyor.pas hataları normal.mac içinde biraz diri kalabilse pas hatalari da azalır.

bugün tam 6no gibi oynadi cok begendim

Oynadığından veri marcao, çok top kaybetsede kizdirsada kerem ve Berkan bu üç oyuncuda ayakta kalıp sürekli mücadele eden ender topculardan. Saygıyı hak ediyor. Allah sakatlık vermezse çift haneli bonservisle yurt dışında da izleyecegiz

Berkan' ı beğenmeyeceksek kimi beğeneceğiz? Marcao' yu hepimiz söyleriz, başka?!..

Geri
Üst Alt