bugun ozellikle ilk yarida macin baslarinda kapilan toplarda dogru yerde dogru zamanda yer almasi hosuma giden anlardi...
mac 0-1 geride oldugumuz anlarda, kerem'in kenardan ceza sahasina yerdne hizli sert pasini berkan akilli sekild ekendisini gostererek topu alip almaz cezasahasi cizgisi civarindaki bindirme icin gelen pva 'nin onune alda at dercesine topu birakiyor > pva muthis duzgun plase ile sag ayakla golu filelerle bulusturuyor......
yine ayni *berkan, >
mac 2-2 giderken yine pva nin golunde, feg asist yaptigi icin one cikarilirken, berkan o atagin olusumunda yine olmasi gereken yerde olup >
kerem ceza sahasi yan cizgiye yakin yerden ikili baski yer yemez hemen pasi hizi fazla olan siddette yerden bekletmeden > ceza sahasi onunde bindirme yaparak bosa cikan pva ile bulusturuyor > pva topu once ufak tipleyip hemen icerdeki > *berkan la yerden bulusturuyor > *berkan topu alir almaz ikili kapama baskisi ile cok zor pozisyonda cok iyi bir tercih karariyla feg'i bulusturuyor > penalti dairesi civarinda topu hizli alan feg bekletmeden geriden gelen pva nin kosu yoluna birakiyor > pva muthis ufak dokunuslarla golu aglarla bulusturuyor.....
* 2 golumuzun *hazirlanis ilk anindan son anina kadar yazmak istedim. burda *berkan bir nevi istasyon gorevi yaparak islevini basari ile yerine getirmis. ilkinde asist ikincisinde asistin asisti denilen tur bir kareye imza atti ozetle.
bu 2 gol bastan asiri hizli kurgulanmis ve rakibi saskina ugratmis basarili varyasyonlardi -oyuncularmiz tarafindan cok basarili sekilde akillica uygulanan....
<- *benzer golu,golleri mancity ve barca maclarinda cokca goruyoruz. *mac basliginda ve hocanin basliginda buna ozellikle vurgu yaptim. bugun ozellikle rakip ceza sahasi ici ve civarinda muthis kumelenmeler yaptik etkili efektif ve verimli.klasik cok kacirdigimiz maclardan oldu. bu sefer tek farkla ; >
hem goller hem penaltilar bulduk.
* berkan bu macta sahada *12 km'ye yakin kostu. bugun pva nin onde ve yay icinde bu kadar bindirme yapmasinda berkan 'inin ve digerlerinin katkisi goz ardi edilemez bence. pva ile uyumu bugun cok iyidi berkan'in.... oyunun her iki alaninda olmak icin elindne geldigince kostu didindi. ekstra olarak gorulen gol anlarindaki katkisini bence normal olarakta duzenli sekilde yapmali.......
gol anlari disinda;
ilk yarinin ilk doneminde baski ile kazandigimiz anlarda agirlikli olarak kareler de olan oyuncularin basindaydi, araya iyi toplar kacirdi ozellikle pva ve kerem tandansli. yetmedi kaleyi tutturamasa da sut denedi-istemesi toplari olumlu kullanma cabasi bence pozitif yonlerdendi... *hibrid turu bir anlayista performans gosterdi. ama eksi ama fazla....
ben sahsen performansini ustte belirttiklerim ozelinde begendim. elbette daha iyisi olmali.....
*ozellikle ofansif olusumlarda macin kirilma anlarinda ve gol pas karelerinde bugun bolca bulunmasi,> gollerimizden ozellikle ustte yazdiklarim ozelinde buyuk payi olmasi- toplaminda baktigim vakit; kanimca bugun *hocanin kendisini ofansif bolgelerde aktif ve efektif kullandigi taktigi ve kurguyu da ozellikle takdir etmek gerekir.
genel sezon performansindan bagimsiz olarak salt bu mac ozelinde nacizane gozlemimdir kendisine dair.