Şu çocuğa kötü yazmayın gözünüzü seveyim. Efsane topçu olacak.

Önünde 10 numara ve Koşabilme yetisine sahip kanat olunca göreceksiniz şıkır şıkır dağıtacak topu.

İstek ve yetenek var.

Berkan müthiş transfer kim ne derse desin adamın yanında oynayan topçulara bakın önce sonra yorum yapın…
Ben çok umutluyum olcak bu çocuk…

Bu çocuktan olur hissiyatı veriyor bana ufak tefek gelişimler göstererek daha iyi olacaktır ters ayağını da kullanması gibi.

Adam dunle bugun geldi ama sanki yillarca oynuyormus gibi hirsli Tabiki bazi sorunlari var belki tam hazir değildir.

kötü yazanları anlamak istiyorum ama olmuyor anlayamıyorum. neye göre kötü, kime göre kötü?
GS topçusu olamaz diyen de var açsın baksın kadroya kim olabiliyormuş GS topçusu merak ediyorum, Bayern Münih, City seviyesinde falan görüyorlar herhalde bizi

Muazzam bir potansiyel.. İsviçre’de nasıl fark edilmemiş anlam veremiyorum.

Temposu iyi. Altyapısı iyi. Galatasaraylı. Sınır olsa da olmasa da takımın demirbaşlarından biri olacaktır. Umutluyum kendisinden.
Kesinlikle sınır eski halinde olsa bile olması gereken bir adam.

İyi bir takımda daha fazla fark yaratacaktır.

Takım leş gibi olduğundan adamı değerlendirme fırsatımız olmuyor. Takım bildiğiniz artık gibi.

taylanla ikisi olmuyor. bizim acilen bir ortasahaya ihtiyacımız var. halil'i alabilirsek 1 yabancı kontenjanı açabiliriz elimiz rahatlar.

Geri
Üst Alt