Tek ön libero olarak oynayamıyor. Sürekli sola kayıyor ve alan boşaltıyor.

Terim değişiklik yaparsa şaşırmam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı maçı mı izliyoruz bilmiyorum ama bence ilk yarının en iyi oyuncusu. Son iki maçta yaptığımız tempo ve baskıyı yapamamamızda 6 no oynamasının büyük etkisi var gene de çok top kaptı ilk yarı. Önde oynasa bu kadar kontra yemezdik kesinlikle..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yeter be kardeşim modric değilsen saçma sapan hakeketler yapma rakibin dibinde çıkarın şu topu ayağınızdan

taylan ve berkan iki vasat ortasaha. ortalama performans sergilediklerinde idare ediyorlar. ama kötü performanslarında işte böyle rezil oluyoruz.

Aga 2 metre mostafanin önüne top atsan kaleciyle bas basa kalacak atacagin pasi seveyim

maç içinde çok iyi anları var aslında attığı tek toplar topladığı sahipsiz toplar falan ama dengesiz performansı şuana kadar. milli aradan sonra görelim bi

Sırf yerli ve koşuyor diye bi orta sahaya 3.5 milyon euro veriyoruz işte yabancı sınırının faydaları

maç içinde çok iyi anları var aslında attığı tek toplar topladığı sahipsiz toplar falan ama dengesiz performansı şuana kadar. milli aradan sonra görelim bi

En buyuk sorunu top ayagina gelince düşünüyor. Bir plani yok. Zaten dar alanda iyi degil.

Sıkıntı büyük o bölgeye iki tane transfer şart Aytaç ne diye alındı? Yabancı kontenjanı buraya harcanmalıydı Cicaldau yerine iyi bir 6 alıp bir de onun yediğini almalıydık

Ne yaptığını anlamıyorum bunun koşuyor ama niye, neye koşuyor? Bir yeteneği var mi bunun?
Nihayet birisi daha benim sorduğumu sormuş. Aşırı övülüyor lakin şunu çok iyi yapıyor dediğimiz ne var? İzlerken diyorsun ki sürekli hareketli ama neden niye belli değil.

Geri
Üst Alt