Ayak kalitesi çok kötü. İlk maçında fena değil gibiydi oysaki bu anlamda. Pas oyunu oynayamaz , mümkün değil.

1630262130148.webp

Olmadık yerde pas hatası yapıyor.

Takımda aynı anda böyle 3 tane futbolcu sahada olunca zaten kabız futbol kaçınılmaz oluyor.

İyi niyetli, istekli ama çok heyecanlı ve sadece soluyla oynayabilen bir çocuk.

4-2-3-1’in 2 ön liberosundan soldaki olabilir o kadar. Tek ön libero ve sol iç demesi yapmak çocuğu kötü gösteriyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam hiçbir şekilde orta saha oyuncusu gibi oynamıyor. Topu ayağına alınca 2-3 saniye düşünüyor. Pas şiddeti ayarlama özürlüsü. Hantal ve çok dengesiz müdahaleleri var. İlk maçından beri özellikle takip ediyorum. O bölgede Ömer Bayram oynasın çok çok daha verimli olur eminim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bildigin kazma oyuncu omer bayram bile orta sol icde bundan daha iyiydi ayak kalitesi vasat bile degil oyun gorusu hic yok pas kalitesi sifirin altinda ilk yari bombos topu adamin onune yuvarlayamadi kac tane top kaptirdi sayamadim

İnşallah bi mucize olur ilerleyen haftalarda. Bir gram ışık alamadım

Bu adam hiçbir şekilde orta saha oyuncusu gibi oynamıyor. Topu ayağına alınca 2-3 saniye düşünüyor. Pas şiddeti ayarlama özürlüsü. Hantal ve çok dengesiz müdahaleleri var. İlk maçından beri özellikle takip ediyorum. O bölgede Ömer Bayram oynasın çok çok daha verimli olur eminim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun iyisi Ömer bayram ise işimiz var demektir

Gömün gömün az daha gömün.
Ne yapalim ovelimmi alanyada siopis ve efcanla oynuyordu topu siopis cikariyordu topu ileri efecan tasiyordu bu arkadasta kosuyordu saga sola iste bizde kandik aldik hadi biz taraftariz yanilabilirizde Terim bey ne yapiyordu 45 dakikada cikaldau neden cikti

Düzelir ya ben seviyorum bu çocuğu. Boş adam değil. Yorgunluğu var belli ki hem fiziksel hem mental. Aradan sonra toparlayacaktır.

Gömün gömün az daha gömün.
Sağ ayağını gömebilirim
Sol kanatta topla buluşup ,içeri girince beyin error veriyor sağ ayakta ,ortasahaya geri dönüyor
İlk yarı baskıdan topu kaptık,yavşak geri döndü ,presi hiç etti
Bunlar dikkate alınıp gömülebileceği incelikler ,oyun bölgesi için önemli argümanlar

Ne yapalim ovelimmi alanyada siopis ve efcanla oynuyordu topu siopis cikariyordu topu ileri efecan tasiyordu bu arkadasta kosuyordu saga sola iste bizde kandik aldik hadi biz taraftariz yanilabilirizde Terim bey ne yapiyordu 45 dakikada cikaldau neden cikti
He Siopis çıkarıyordu topu aynen

3 yazdığının 2si yalan yanlış

Çok faydalı oyuncu çok iyi oyuncu. Senelerdir kadromuzda olmayan türden müthiş top kapıyor ve çok tempolu. Bugün de çok iyiydi gömenler adı Berkninho olsa şuan nasıl öveceklerini şaşırıyor olurdu. Şu forumda maalesef kaliteli maç izleyicisinin çok az olduğuna inanıyorum..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gedson ya da bir başkası gelince daha iyi görünür.

topla oynama sorumluluğu alınca başarılı olamıyor. bölünmeli o sorumluluk. üstüne yıkılmamalı.

mevcut orta sahalarla üçlüde bile sıkıntı yaşarken 10 numara + 2 orta saha düzeninde sıkıntı yaşaması normal.

Yaw ilk yarida takim fena degildi. Sanirim 2 pas hatasi yapti ama bir tanesi PvA'nin tembelligine gitti. Boey ve Berkan gercekten cok hizli geriye donuyorlar ve ikisi de tembel degil.

İlk yarı topu bizde tutan adam buydu be. Amma nankörsünüz. Taylan ve Diagne sıçtı bugün; bu çocuk gayet iyiydi. Top neredeyse hemen dibinde bitti atak olsun defans olsun.

Sağ ayağını gömebilirim
Sol kanatta topla buluşup ,içeri girince beyin error veriyor sağ ayakta ,ortasahaya geri dönüyor
İlk yarı baskıdan topu kaptık,yavşak geri döndü ,presi hiç etti
Bunlar dikkate alınıp gömülebileceği incelikler ,oyun bölgesi için önemli argümanlar
Evet en büyük eksisi tüm koordinasyonu tek ayağa göre yapması. Bugün topu çıkarmakta da yavaş kaldı, zamanla eksiklerini kapatacağını umuyorum.

Geri
Üst Alt