Herseyin en iyisini sen biliyorsun zaten Berkan cikariyordu topu evet kilit paslarida berkan atiyordu asistleride berkan yapiyordu ama bir anda adamin ayagi tahtaya donustu haklisin hata bende yanlis gormusum
Alanya'da toplar Yunan stoperden çıkardı, playmaker gibi oynayan da Salihti. İzlediğini bile sanmıyorum Alanya'yı.

Bir daha da benle o üslupla konuşma, alıntılama da.

Bugün her ne kadar zaman zaman pas hatası, tercih hataları yapmış olsa da ben beğendim. Taylansız çok daha iyi

Evet en büyük eksisi tüm koordinasyonu tek ayağa göre yapması. Bugün topu çıkarmakta da yavaş kaldı, zamanla eksiklerini kapatacağını umuyorum.
Dinamik ve genç bir oyuncu ( tecrübesi olmayan futbolcu gençdir benim için)
İlk 11 den ziyade baskı yapılması gereken oyunlarda ihtiyacımız olacaktır.

Takımın ihtiyacı latin bir 6 no
İster çakılı tip (ön libero) isterse modern olsun ,ama kesinlikle ihtiyaç var ,Gedson çare olurmu ona bile mesalefeliyim şu anda. Bu yüzden ne taylan nede berkan bizi kurtaramaz ,daha doğrusu ft yi!

Belki 23 yaşında değil de zamanında Selçuk'un geldiği gibi 26 yaşında gelseydi sahada daha az hata yapan, daha olgun bir merkez orta saha izlerdik. Zamanla ben daha da iyiye gideceğini düşünüyorum, biraz sabır.

Dinamik ve genç bir oyuncu ( tecrübesi olmayan futbolcu gençdir benim için)
İlk 11 den ziyade baskı yapılması gereken oyunlarda ihtiyacımız olacaktır.

Takımın ihtiyacı latin bir 6 no
İster çakılı tip (ön libero) isterse modern olsun ,ama kesinlikle ihtiyaç var ,Gedson çare olurmu ona bile mesalefeliyim şu anda. Bu yüzden ne taylan nede berkan bizi kurtaramaz ,daha doğrusu ft yi!
Gedson top çıkarma konusunu da dönen ribaundları alma konusunu da çözer ama bence alamıcaz.

O yüzden bu şartlarda 6 numara almak daha iyi olacaktır bana göre,

Gedson top çıkarma konusunu da dönen ribaundları alma konusunu da çözer ama bence alamıcaz.

O yüzden bu şartlarda 6 numara almak daha iyi olacaktır bana göre,

Sence ne tip bir 6 numaraya ihtiyacımız var? Savunmadan ilk topları iyi çıkaran, ayağı düzgün, soğukkanlı biri mi yoksa Fernando gibi daha savunmacı, kesici daha klasik bir adam mı? Sanki şu savunma hattıyla Fernando, Topal tarzı kesici adam daha iyi olur gibime geliyor. Savunma ikilisini rahatlatır.

Tamam olur alintalamam insanlara ustten bakmani bende sevmiyorum
Neyi üstten baktım seni alıntılamamışım etmemişim verdiğin tepkiye bak, Berkan'ı övmemişim yazdıklarına bak, kafana göre varsayım yapıp karşındakine ofansif yaklaşan sensin, Siopis örneğin de net hatalı bana göre, ne diyeyim bunun üzerine.

Sence ne tip bir 6 numaraya ihtiyacımız var? Savunmadan ilk topları iyi çıkaran, ayağı düzgün, soğukkanlı biri mi yoksa Fernando gibi daha savunmacı, kesici daha klasik bir adam mı? Sanki şu savunma hattıyla Fernando, Topal tarzı kesici adam daha iyi olur gibime geliyor. Savunma ikilisini rahatlatır.
Fernando her işi yapıyordu bence ama o tarz biri çok zor; paramız yetmez. Olmamış halini de bulamayız anca kiralık belki.

PSVdeki Sangare çok iyi geldi bana keşke öyle birini bulabilsek.

Neyi üstten baktım seni alıntılamamışım etmemişim verdiğin tepkiye bak, Berkan'ı övmemişim yazdıklarına bak, kafana göre varsayım yapıp karşındakine ofansif yaklaşan sensin, Siopis örneğin de net hatalı bana göre, ne diyeyim bunun üzerine.
tamam ustad sorun yok inanilmaz sinirliyim belkide ondan inan halen elim ayagim titiriyor macta kaldim

Çok fazla bir şey katmaz bence. Kötü futbolcu olduğundan değil tabi ama işte pas hatası yapmaz, savunmayı bir nebze rahatlatabilir ama taraftarın beklentisini karşılamaz.
Valla ayağı düzgün herif bence he bi fernando beklememek lazım fakat aklıma gelen başka topçu yok benim defansif oyun kurucu olarak

Dieng diye bi herif deniyo işte onu alıcaz herhalde

az gevşe renktaş.
Olmuyor kardesim bu berkan taylan akbaba omer bayram emre kilinc hepsi ayni seyin farkli renkleri bu adamlar nasil Galatasaray formasi giyiyor buyrun azicik nitelikli morutan neler yapiyor takim genclesti ama kalite yerlerde harcadigimiz parada ortada Terim parayi harcatti devre arasina kalmaz kacar gider sonra enkazi temizle dur

Gayet iyi oyuncu. Tempolu ve dikinede top atabiliyor. Biraz sabir lazim gelismeye acik oyuncu

Olmuyor kardesim bu berkan taylan akbaba omer bayram emre kilinc hepsi ayni seyin farkli renkleri bu adamlar nasil Galatasaray formasi giyiyor buyrun azicik nitelikli morutan neler yapiyor takim genclesti ama kalite yerlerde harcadigimiz parada ortada Terim parayi harcatti devre arasina kalmaz kacar gider sonra enkazi temizle dur
Berkan iyi renktaş. Talyan son 4-5 maçtır dibi gördü. Diğer saydıklarını futbolcu olarak görmüyorum.

Geri
Üst Alt