çağdaş siopis'i kesip berkanı oynatmamış mıydı yaw? yanlış mı hatırlıyorum

İyi bir 6 no hem Taylan'ı öne çıkartır hem de stoperleri rahat ettirir. Berkan kötü futbolcu değil her takımda olması gereken tarzda bir oyuncu ancak orta saha yokluğunda kendisine düşen yük arttıkça defoları açığa çıkıyor malesef.

ilk çıktığı maç beğensem de oynadığı kalan tüm maçlarında en fazla yedeklik yapabilecek seviyede olduğunu düşünüyorum
ama bunun için 4 gayme bayılmaya gerek yoktu tabii. 2.bundesliga'dan herhangi bir gurbetçi aynı işlevi daha ucuza görürdü

Dun cok yorgundu.ama geriden oyun kuracak bi 6 numara da degil,kesici de degil bu cocuk.taylan gibi 8 numara.randers macinin sonlarında attigi 2 nefis pas,dun diagneye attigi guzel uzun topla beraber 3 asisti yendi

Kafası çalışmıyor çok manasız hareketleri var orta saha bu kadar çok top kaybetmez yana ve geriye pas diye küçümsenen eylemleri bile gerçekleştiremiyor sanki sonradan sonradan oyuna girerek kendini geliştirmeye çalışmalıyız özel programlar yazılmalı arkası dönük top alma, yarım dönüş, tam dönüş, vücudunu kullanma vs.

fizik olarak çok iyi yani yorulma bilmiyor bunu yontarak iyi bir oyuncu elde edebiliriz neticede 2. profesyonel sezonunu oynuyor.

Melo yada Fernando gibi bir 6 numara onunde, Gedson-Berkan ikilisi olsa, hicbir rakip bizim orta sahayla bas edemezdi. Berkan'da tek top var, sahanin her yerinde aktif, enerjisi yuksek ve hizli dusunen adam. Takimda orta saha yokken, tek basina mac boyu heryere kosan adam bazen paslarda ve secimler hata yapar. Yabanci kisitlamasinda Berkan gibi adam bulmusuz. Her mac banko oynatirdim. Taylan'in cok cok onunde.

Berkanin çevre kontrolü çok kötü maalesef bunun dışında kolay atması gereken dikine pasları atamıyor kötüye gitmesi gerçekten üzücü umarım yorgunluktandir..Ortada illa 1 yerli olacak gibi bu isim de Berkan olur muhtemelen

Sağ ayağına kitap yazılır
Solaktı diye eklenir

Demek isterdim ama sağ ayağını ulaşım amacı dışında kullanmıyor

Geri
Üst Alt