Hocam yine kazığı kaktırmış gibi duruyor.Ya da futbolcunun performans olarak geri gitmesini sağladığı için kazık yemiş gibi görünüyoruz.

İlk yarı rezaletti. Ikinci yarı birkaç olumlu hareketi var ama büyük sorunlar mevcut oyununda, eğer hoca ilk 11 için düşünüyorsa.
İlk olarak Melo'yu örnek alıyorum falan dediğinde bayağı bir ümitlenmiştim. Hırsını oyuna verip agresifleşebilirse, kendisindeki kondisyonu da iyi kullanırsa çok kartlar aldırabilir maçlarda. Ama bu maç gördük ki, gerek Bakesatas olsun gerek Berat'a karşı olsun, vermesi gereken tepkileri vermedi bugün. Çok pasif kalıyor, sadece bu maç üzerinden değil, kart görse dahi bazı işleri yapabilmesi lazım, sonuçta Berat da tüm maç sarı kart ile oynadı. Takım genç olabilir ama beraber baskı yapmıyoruz hiç hakeme, herkes kafasına göre takılıyor. Taylan neden oynamadı anlamadım ama şu haliyle Berkanın 11 oynaması zor, heleki Gustavo eğer aradığımız adam çıkarsa daha da zor işi.

Emre Kilinc ile beraber yerli kontenjaninda en cok kullanilmasi gereken adam. Neden begenilmiyo anlamak zor. Gayet iyi ve yeterli. Cok kotu bir teknik adamin elinde bundan iyisi olmaz.

Tek basina savunmanin önünde oynayacak topcu degil. Gustavo takima girerse bunun da performansi artar diye ümit ediyorum.

Bu adam bu kadar güçsüz değildi. Ne oldu buna anlamak güç. Sahipsiz topları alamıyor. Acilen vites arttırması lazım. 2 maçtır düşüşte. Randers maçındaki Berkan'a ihtiyacımız var.

ilk yarı top çıkarmakla uğraşması gerekmeyince önde baskıda iyi işler yaptı.

ikinci yarı morutan ve emre aynı anda çıkınca doğal olarak forma ve pozisyon ağır geldi.

büyük yanıldım

kesinlikle galatasaray seviyesinde bir oyuncu değilmiş

rolüyle filan alakası yok

çocuğun ayakları da oyun görüşü de gerçekten bizim seviyemizin çok altında

alanyadaki oyunu beni çok çok yanıltmış

Valla 6 oynamaz, 8 için de hücumda yeterli değil. Ortasahayı güçlendirmek için oyuna girse zaman zaman daha iyi. Aytaç yerine mesela….

Ben bugün beğenemedim
Bilmiyorum ne olacak ama toparlaması lazım
Belki Gustavo gelince biraz daha ofansif oynatırsak daha iyi olur ama çalışması lazım

Ön libero olmaz. Sol iç veya sol bek olur. Sol bekte denenmesinden yanayım. Geçen sezon sol içte Kılınç kendisinden daha efektifti. Hatta 19-20 Ömer Bayram bile daha iyi sol iç oynuyordu.

hoca 4-2-3-1'de kullanmamalı

berkan zaten pek çok yönden kısıtlıyken adamın sorumluluğunu artırmak daha büyük sorun yaratıyor takımda

Faul dahi olduğu şüpheli bir pozisyonda dakika 5 de sarı kart yedi satılık hakemden.
O yüzden sertliği yeterince iyi değildi.
Kesinlikle bek denenmeli.bu bek yokluğunda bu kontenjan sıkıntısında büyük kazanç olabilir.ciger, top sürüş, devamlılık, ikili mücadelede gecilmeme çoğu özelliği uygun.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kart sonrası sakınarak oynadı, kötüydü doğal olarak.

Zamanla gelişecektir ve daha fazla fayda sağlayacaktır. Burada kritik nokta düzenli 11 oyuncusu olup olmayacağı.

Tolga cigerci'nin sakatlıkları olmasa gömüldüğü kadar kötü topçu olmadığını düşünen sayılı insanlardanımdır. İlk başta Berkan'ın onun sakatlanmayanı, zekisi, ayağı biraz daha iyi olanı olduğunu düşünüyordum. Tolga tanımı kendisi için doğruymuş galiba ama hiç bir ekstrası yok ona göre. Hayalkırıklığı.

ilerleme ihtimalini düşük görüyorum ama buna niyetliyse ilk yapacağı iş first touch

bu kadar kötü top kontrolü olur mu lan

bir de kafayı çok az kaldıran orta sahalardan hoşlanmıyorum

demek ki alanyada daha rahat alan buluyordu burada oyunu açmayı filan beceremiyor baskı azken bile

Geri
Üst Alt