ilerleme ihtimalini düşük görüyorum ama buna niyetliyse ilk yapacağı iş first touch

bu kadar kötü top kontrolü olur mu lan

bir de kafayı çok az kaldıran orta sahalardan hoşlanmıyorum

demek ki alanyada daha rahat alan buluyordu burada oyunu açmayı filan beceremiyor baskı azken bile
Serbest birakmak lazim bunu, berkan gorev adami olatak kullanilacak topcu degil

ilerleme ihtimalini düşük görüyorum ama buna niyetliyse ilk yapacağı iş first touch

bu kadar kötü top kontrolü olur mu lan

bir de kafayı çok az kaldıran orta sahalardan hoşlanmıyorum

demek ki alanyada daha rahat alan buluyordu burada oyunu açmayı filan beceremiyor baskı azken bile
Ters ayak sorunu da var. Buna da eğilmeli.

Şu ana kadar ortalama bir oyun oynadı. Daha verimli olacağını düşünüyordum. İnşallah hayalimdeki gibi oynamaya başlar.

Yanıyorum yanıyorum bu çöpe giden 4 milyona yanıyorum allahım nelerle sınıyorsun yahu nelsson en azından milli takım oyuncusu isteyenler vardı vs neye güvenerek biz bu sionda yedek oynayan adama 4 milyon bayıldık bak 4 milyon

Ulan akbabaya verdiğimiz para bile koymamıştı bu kadar akbaba yetenek olarak beşe katlar bunu

Biz yine yazalim, Taylan ile birlikte ilk 11 icin uygun bir isim degil. En fazla rotasyon oyuncusu olur. Cok gelistirmesi lazim, dinamizmi guzel ama son paslar, bski altinda karar verme, tek pas vs... hicbiri yok veya iyi degil. Defansif yonude yetersiz. Gelisebilir yasi musait ama cok calismasi lazim.

bu tür oyuncular da takımda olabilir tabi 20 kişilik kadrolarda

belki herkes kızacak ama

kerem de berkan da asla galatasaray seviyesinin ilk 11 oyuncuları olamazlar ben buna şu kısa sürede emin oldum

üzüldüm gerçekten bu çocuğun böyle çıkmasına

hem para için üzüldüm hem de beklentilerim açısından üzüldüm

24 yaşındaki bir topçu için fazla ham cidden aşırı ham altyapı iyi gibi ama tekniği vasat altı bu arada kerem ile kıyaslanması saçma kerem teknik olarak çok daha üst düzey bi herif ve her ne kadar eksikleri olsada kendisi sayesinde attık 2.golü

Dinamizmi güzel de top teknigi pas kalitesi felan çok ortalama bu tipte bir oyuncunun genç ,solak v.s daha iyi seviyede olması lazım bu paraya transfer olduysa.

Taylan ikili Berkan da tek oynayamıyor. Ortaya koyduğu mücadele ve isteği güzel.

Ne oynadığını anlayamıyorum. İyi mi kötü mü tam bir muamma. Çok heyecanlanıyor. Pozisyonu oynatamıyor kafasında. Mental sorununu çözerse yabancı kuralının ekmeğini yer.

Ne oynadigi hangi pozisyonda oynatigi ne iyi yaptığı belli olmayan sevmedigim tarz oyuncu

Yanıyorum yanıyorum bu çöpe giden 4 milyona yanıyorum allahım nelerle sınıyorsun yahu nelsson en azından milli takım oyuncusu isteyenler vardı vs neye güvenerek biz bu sionda yedek oynayan adama 4 milyon bayıldık bak 4 milyon

Ulan akbabaya verdiğimiz para bile koymamıştı bu kadar akbaba yetenek olarak beşe katlar bunu
Malesef haklisin

Dinamizm ve pres gücü için iyi bir oyuncu ama daha dengeli oynamayı öğrenmeli. Pas konusunda da kendini geliştirmeli

4-1-4-1'in sol içinde önde baskıyı sağlayacak oyunculardan birisi olarak kullanılırsa çok katkı sağlar bence. 6 numarada Gustavo ve Taylan rotasyonu oluşmalı gibime geliyor.

Tek basina savunmanin önünde oynayacak topcu degil. Gustavo takima girerse bunun da performansi artar diye ümit ediyorum.
Bu kotu futbolcuyu ovmek icin kullanilan cumle her sene yaziliyor. yaninda boyle biri olsa cok iyi oynar. iyi futbolcunun yanina 10 tane kazma koy kendini belli eder.

Bu kotu futbolcuyu ovmek icin kullanilan cumle her sene yaziliyor. yaninda boyle biri olsa cok iyi oynar. iyi futbolcunun yanina 10 tane kazma koy kendini belli eder.

Kötü futbolcu oldugunu düsünmüyorum ama su an oynamasi istenen seyi karsilayacak özelliklere sahip degil. Yani savunmanin önünde tek adam oynayacak adam degil Berkan.

D
Kötü topçu değil yalnız berkan. Kullanmayı bilmek önemli
bu adam 6 numara degil top kessin
Bu adam 8 numara degil araya toplar atsin oyun kursun
Bu adam 10 numara degil goller atsin attirsin
Bu adam dumduz oyuncu bir beklentim yok. Emre kilinc 2 kat falan daha yararli bize. Keske irfani alsaydik ayrıca ne alacagimiz belli olurdu
Futbol cok komplike bir oyun defil roller asagi yukari belli senin beklentin ne bu arkadastan?

Geri
Üst Alt