Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu herife bari soylenmeyin ya cicaldau ve Berkan olmasa bu takım puan alamaz aslan parçası canını dişine takıyor her maç ..Hocanın saçma sapan sistemsizligu yüzünden hücum yönünde yetersiz kalıyor Berkan topu aldığında yakınında luyı ve nelson hariç hiçkimse yok savunma orta saha arası 20-30 metre varken Berkan ne yapsın.. Ayakta alkışlıyorum kendisini
taylan ile oynadıkları dönem sıkıntılı duruyordu bugün beğendim. enerjisi yüksek takım arkadaslarının da motivasyonunu yükseğe çekiyor. insallah böyle devam eder.
Çok hırslı mücadele ediyor buna asla lafım yok. Ancak Galatasaray orta sahasında 8 numara bölgesinde oynayıp sırf 7 lig maçında gol veya asist katkın olmuyorsa yetersizsindir. Bu eksiklik sana şampiyonluk kaybettirir
Yine çok mücadele etti ama bizdeki en kötü maçı olabilir.. Bilhassa ikili mücadelelerin tamamında yerlerdeydi artık yorgunluk mu yoksa Marsilyalilarin güç farkı mi bilemedim
Güçlenmeli ve koşularına pas verdikten sonra da devam edip kendini ileriye doğru boşa çıkarmalı. Temposu bunu yapmaya çok müsait ve kendisi için nimet olan çikıldao var, 2 ye 1 o tempoyla delemeyecekleri orta saha yok. Bunu yapabildiği an, oyun olarak da çok rahatlarız.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.