Hata Muslera'da Berkan'da bir şey yok bence.
Muslera nın hatasıda var Berkanın da var hıc bır oyuncuyu haklı cıkarmaya gerek yok burda sorun rakıpler bızım topu defanstan cıkardıgımızı bıldıklerı ıcın o bolgede baskı yapıyorlar bızde 2 dır bu tuzaga dusuyoruz ıkı golu de kasımpasa ve rıze maclarında 70 den sonra yedık oyuncuların yoruldukları zaman bu sekılde baslamaktan vazgecmelıyız

Muslera nın hatasıda var Berkanın da var hıc bır oyuncuyu haklı cıkarmaya gerek yok burda sorun rakıpler bızım topu defanstan cıkardıgımızı bıldıklerı ıcın o bolgede baskı yapıyorlar bızde 2 dır bu tuzaga dusuyoruz ıkı golu de kasımpasa ve rıze maclarında 70 den sonra yedık oyuncuların yoruldukları zaman bu sekılde baslamaktan vazgecmelıyız

Muslera'nın ne hatası olacak. Adam topu kontrol edip veremedi diye pası veren adam hatalı olmaz. Verdiği pasta normaldi zaten.

Muslera'nın ne hatası olacak. Adam topu kontrol edip veremedi diye pası veren adam hatalı olmaz. Verdiği pasta normaldi zaten.
Valla hocam kasımpasa macı da bu macta hatası var hatadan kasıt komple hatalı demıyorum ama her ıkı pozısyonda da farklı oyuncular aynı net golluk pozısyon Muslera yı korumak ıcın ne hatası var dogru degıl daha dıkkatlı olmak gerekıyor o bolgedekı Taylan ve Berkan komple hatalılar zaten

Muslera'nın hatası geçen Taylan'ın yaptığı hatadan yeterince ders çıkarmamış olması. Taylan'a, Berkan'a veya herhangi bir oyuncumuza o bölgede güvenmemesi gerektiğini anlayamadı bir türlü. Umarım bir gün anlar da hiçbirine öyle bir pas vermez. Bizim o bölge de topu alıpta kıçını çevirebilecek oyuncumuz veya ayakta kalabilecek oyuncumuz yok. Belki Assuncao o tarz anlarda faydalı olabilir ama hocamız da onu izletmeyecek bize belli.

kulübede oturan selcuku getirin, o yasli haliyle bile yedirmezdi o golü

bu yeteneksiz oyuncular üzerinden musleraya sallamak asiri komik duruyor

kulübede oturan selcuku getirin, o yasli haliyle bile yedirmezdi o golü

bu yeteneksiz oyuncular üzerinden musleraya sallamak asiri komik duruyor
Valla kımse Musleraya sallamıyor neyse onu soyluyoruz komık olan karsı yorumlara karsı saygı duymamak tamam Muslera hatasız olsun bız bu sekıl gol yemeye devam edelım Musleraya pres var sag tarafta bos adam varken gobekte pres yıyen adama top atıyor bızde Muslerayı sevıyoruz ama hatasına yok dıyemeyız Selcukla sımdıkı oyuncuları karsılastırmak buyuk hata olur Berkan cok kosan tempolu bır oyuncu Selcuk top teknıgı yuksek ama son senelerınde yokları oynayan bır oyuncuydu.

maci özetlerden takip edip, musleraya sallayan fakirler icin, berkanin kart gördügü pozisyonu yükledim

buyrun berkanin malligini hep beraber bir daha izleyelim ins

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet g.sinin killari agirmis Musleraya elestirmeyelim.daha az para alan ,yeni transfer olan daha genc olan Berkani elestirelim.Bazen burdaki elemanlari beni. cildirtiyor.Berkan Musleraya gore daha tecrubesiz tabiki hata yapacak .Musleranin yaptigi 1 degil 2 degil 3 degil.

pozisyona özetten bakar gibi bakınca muslera'lık bir şey yok gibi gözüküyor. halbuki o pozisyonda önce yedlin uzun top atacaktı sıkıştı, top biraz döndü ve muslera'ya geldi. dakika olmuş 87, zemin berbat, yağmur yağıyor, sahada babel ve muhammed var. ve son dakikalarda pek çok uzun top oynamışız bunlara. artık orada uzun top oynaman gerektiğini bilecek kadar ortamı sezeceksin. böyle golleri jorginho bile yedirdi chelsea'de yeri gelince.

olm adam orada topa bomba muamelesi yapti la bildigin

neyini savunuyorsunuz hala🤣🤣🤣

pozisyona özetten bakar gibi bakınca muslera'lık bir şey yok gibi gözüküyor. halbuki o pozisyonda önce yedlin uzun top atacaktı sıkıştı, top biraz döndü ve muslera'ya geldi. dakika olmuş 87, zemin berbat, yağmur yağıyor, sahada babel ve muhammed var. ve son dakikalarda pek çok uzun top oynamışız bunlara. artık orada uzun top oynaman gerektiğini bilecek kadar ortamı sezeceksin. böyle golleri jorginho bile yedirdi chelsea'de yeri gelince.
Zaten Muslera presı yıyor orda top elındeyken oyuna sokmuyor pres yedıgı zaman topu gonderse ılerı dogru ya da sag tarafa sıkıntı yok hatası burda Berkanın kı komple hata onu soyledıgımızı gormuyor arkadaslar son dk gol gelmese bu hatalardan 4 puanımız gıdecektı.2 puan kasımpasa bu mac da 2 puan yazık olurdu

Evet g.sinin killari agirmis Musleraya elestirmeyelim.daha az para alan ,yeni transfer olan daha genc olan Berkani elestirelim.Bazen burdaki elemanlari beni. cildirtiyor.Berkan Musleraya gore daha tecrubesiz tabiki hata yapacak .Musleranin yaptigi 1 degil 2 degil 3 degil.
Yav hee semih ya sirf 35 yasinda diye hic soylenmicek laflar ediliyo burda bi hata yapinca hala tum ihaleyi adama yikma pesindesiniz berkan yeni gelince dokunulmaz mi oluyo yani simdi onu anlamadim ben

O pozisyon ozelinde degerlendirir isek muslera topu sisirse oraya bu sefer hoca kiziyo adama berkanin kontrol edememesi ise tamamen yetersizlik iste bunu deyin gecin kenardaki sahis topcularinin eksiklerini bile bile ayni hatalari yapiyor ama maalesef sucu baska yerlerde ariyoruz hala

Yav hee semih ya sirf 35 yasinda diye hic soylenmicek laflar ediliyo burda bi hata yapinca hala tum ihaleyi adama yikma pesindesiniz berkan yeni gelince dokunulmaz mi oluyo yani simdi onu anlamadim ben

O pozisyon ozelinde degerlendirir isek muslera topu sisirse oraya bu sefer hoca kiziyo adama berkanin kontrol edememesi ise tamamen yetersizlik iste bunu deyin gecin kenardaki sahis topcularinin eksiklerini bile bile ayni hatalari yapiyor ama maalesef sucu baska yerlerde ariyoruz hala
Yukarda da yazdik Musleranin 1 degil ,2degill,3degil.Ayni tip hatalar bide fakrli olsa anlarim topu elinden kacirsa filan tamam derim.yanindaki adama pas vermeye calisirken yedirdigi kacinci gol bu.Ama Berkani ilk hatasinda asmasini biliyorsunuz.Yapmayin sunu taraftarlik bu degil.

Taylanın beli dönmüyor müdahalelerde hep gecikip kart görüyor ,Musleranın attığı topları duvarı çarpmışçasına geri atıyor .

Kesinlikle ihtiyacımız var Berkan’a ama asıl gerekli olan Lemina tarzı bir adam rakibi sırtına alıp sönecek sonra merkezden adam eksilterek hücuma taşıyacak topu

•quod erat demonstrandum•

Geri
Üst Alt