Nelson ile yılın transferi.morutan ve sakat olmasa boey den de memnunum.diger transferler yanlış gibi gözüküyor.

Berkan 'ı tebrik ediyorum gerçekten, işin açıkçası transfer edildiği dönemde öyle çok bayılmıyordum Berkan 'ın oynadığı oyuna ama gerçekten büyük oynuyor. Hani sahaya sen ben atlasak varımızı yoğumuzu sergilesek diyoruz ya Berkan 'da öyle resmen

Saha içindeki taraftar gibi,

geçen yıl kış döneminden beri almamız gerektiğini ısrarla söylemiştim ve geldiğinde çok sevindim. açıkçası ilk 5-6 maç performansı olumsuz anlamda biraz şaşırtmıştı.

fakat şuan yavaş yavaş kendine güveni geldi ve daha iyi oynamaya başladı. zamanla alanyada daha sık yaptığı oyunun yönünü ters kanada çevirme ve alan bulduğunda topla kat etme gibi özelliklerini de göstermeye başlayacaktır.

gedson - berkan - cica ortasahasının dinamizmiyle 6 numaraya ihtiyaç duymayan bir kurguya geçebiliriz. çok da iyi olur.

Elimizde tutmamız zor. Pas konusunda gelişmeler var bir de şu zayıf ayağını geliştirse muazzam bi adam evrilecek

Müthiş oynadı sorunun 6 numaradan çok 2 tane bek oyuncusu olduğu konusu daha net anlaşılıyor yediğimiz goller ve hücumlarda hiçbir katkıları yok bence 2 beki de kesin olarak değiştirmek lazım
Çok net. Şu boey müzmin çıkmasaydı devre arası sola iyi bi bek alıp sorunu çözerdik

Çok net. Şu boey müzmin çıkmasaydı devre arası sola iyi bi bek alıp sorunu çözerdik
Set hücumunda asıl sıkıntı yatayda beklerin çizgiye destek vermemesi o tempoyu kaldıramıyorlar ve teknik açıdan da rakibin korner çizgisine basmıyorlar alanı ne kadar yatayda genişletirsen set hücumundan o kadar iyi faydalanırsın biz sadece merkezden geliyoruz onun hariç taç çizgilerini hiç kullanmıyoruz. Çoğunluk sorunun 6-8 olduğunu düşünüyor ama bence dediğim gibi 2 tane iyi bek oyuncusuyla bu takım canavar gibi olur rakibin alanında korner çizgisinin oraya inerlerse yatayda rakibi o kadar açarlar umarım devre arası en az 1 bek alırız yoksa sistem gene bir şekilde işlemez.

Set hücumunda asıl sıkıntı yatayda beklerin çizgiye destek vermemesi o tempoyu kaldıramıyorlar ve teknik açıdan da rakibin korner çizgisine basmıyorlar alanı ne kadar yatayda genişletirsen set hücumundan o kadar iyi faydalanırsın biz sadece merkezden geliyoruz onun hariç taç çizgilerini hiç kullanmıyoruz. Çoğunluk sorunun 6-8 olduğunu düşünüyor ama bence dediğim gibi 2 tane iyi bek oyuncusuyla bu takım canavar gibi olur rakibin alanında korner çizgisinin oraya inerlerse yatayda rakibi o kadar açarlar umarım devre arası en az 1 bek alırız yoksa sistem gene bir şekilde işlemez.
Sol bek, gedson, forvet ve 10 no şart. Forvet ve 10 no tercihim debiraz daha tecrübeli iş çözecek tempo ayarlayacak adamlar. En elzem eksiklerimiz bunlar gibi. He para var mı hepsini alanilirmiyiz bilmem ama alırsak şampiyonluk ve uefada yarı final falan gelir bence

Çok iyiydi. 2-3 pozisyonda gereksiz basıp alanını boşalttı. 6 numara oynarken en azından bu seviyede bunu düzeltmesi gerekiyor. 1-2 pozisyonda da basarak top kapıp kontra atağa çıkardı, bunu da es geçmeyelim tabi. Ancak bu bölgede pozisyon alarakta savunma yapmalı, öğrenebileceği/yapabileceği bir şey. Yeter ki gerekli uyarılar yapılsın. Ters ayak konusunda ise çalışkan bir oyuncu olduğu için bir sonraki yıl kampını iyi değerlendirerek ciddi gelişme kaydedeceğini düşünüyorum, o konuda sabır lazım.

Geri
Üst Alt