Futbol anlamında kalasın biri. Ama maçın son anlarında dahi enerjikti. İyi bir futbolcu olmak için sadece koşmak yeter mi bence yetmez.

tekniği zayıf morutan başlığında da yazmıştım tudor'un tolga ciğerciyi kullandığı gibi bunu kullanacak hoca lazım. ndiaye gibi topla koşacak oyuncu değil ama enerjisi yüksek.

Toplu oyunda ligin en kötü orta sahası.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam mücadeleni iyi niyetini sıfır egonu fiziksel olarak kendini zinde tutmanı , oyun içindeki zekanı aşırı beğeniyorum. Ama açık konuşmak gerekirse 6 numaraya evrilmediğin sürece bence takımda yerin yok.

Terim gelene kadar mesela Tudor dönemi Tolga Ciğerci de şu mücadeleleri verip , üstüne deli skor katkısı yapıyordu.

Mental olarak ,oyun görüşü olarak ondan çok daha iyi olduğun çok bariz ama bizim orta sahada 6 oynamıyorsan topla hücumda bir şeyler vaadetmen gerekiyor & büyük takım olduğumuz için küçük takımlar sürekli kapanıyor. Ve bu tarz maçlarda maalesef hiçbir şey vaad etmiyorsun. O yüzden Avrupa maçlarında performansın çok daha iyi gözüküyor çünkü oradaki takım sana sadece gol attırmamak için oynamıyor.Burada Alanya bize nasıl oynuyorsa , Avrupa’da biz onu oynuyoruz.

Dediğim gibi daha yetenekli bir adam haline gelemezsin (Bir anda uzaktan dehşet şutlar patlatan ya da dar alanda etkili falan) ama Taylan gibi bir pozisyon evrimi yaşayabilirsin emin ol önün daha çok açılır.

Öbür türlü bizi oynatmamaya çalışan rakibin sana top kullandırmak için boş bırakması , kapandıkları maçlarda bizi bozmaya yetiyor.

ne topa girmeyi biliyor ne kafa vurmayı ne yavas pas vermeyi anca kosmayı biliyor

3 metreye pas atamayan adamin bizim kadroda isi yok. Berkanin yerinde olsam sol bek icin ugrasirim.

Etebo’dan ne farkın kaldı şuan daha çok koşmak dışında?

Ayağı bu kadar kötü orta saha olamaz.

Gerçekten son hali içler acısı, belki yorgunluktandır belki başka sebepleri vardır orasını bilmiyorum ama formsuzluğu 1-2 maçlık bir süre değil bence en az Taylan kadar kötü son dönemde

Böyle devam ederse ilk kesik yiyen orta sahamız Berkan olabilir

Bu hoca ayagi temiz adam ariyorsa, Berkani iyi teklif geldigi an satmak mantikli olur. Belki yerine, bir ayaklarini iyi kullanan Türk oyuncu alabiliriz.

Gerçekten son hali içler acısı, belki yorgunluktandır belki başka sebepleri vardır orasını bilmiyorum ama formsuzluğu 1-2 maçlık bir süre değil bence en az Taylan kadar kötü son dönemde

Böyle devam ederse ilk kesik yiyen orta sahamız Berkan olabilir
En büyük sorunu 6 no da oynatilmasiydi. Oranin adami kesinlikle olamaz.

En büyük sorunu 6 no da oynatilmasiydi. Oranin adami kesinlikle olamaz.
E tekniği yeteneği 8 numara oynamak için de çok yetersiz Berkanın, Marsilya maçınaki rol doğru olabilir Berkan için press yapan orta saha, top kapan orta saha rolleri ama bu haliyle değil. En basit topları bile sektirmeden önüne alamıyor çok basit temel pasları bile atamıyor

Alanyada oynarken böyle değildi tamam hiçbir zaman üst düzey tekniği olan bir orta saha değildi belki ama bu kadar da kötü değildi aslında Galatasaraya ilk geldiğinde bile bu kadar kötü değildi. Berkanın oynadığı son maçları düşünüyorum da iyi oynamak bir kenara bence vasat oynadığı maç bile yok denilebilir son döneminde

Artık yeniden sol iç olarak mı değerlendirilir yoksa hoca daha önce Flamengo & New York City de kullandığı 4-2-3-1 dizilişinde iki defansif orta saha oyuncundan biri olarak mı değerlendirir yoksa kesip atar mı bilmiyorum ama bu Berkanın performansı böyle devam etmesin

Geri
Üst Alt