E tekniği yeteneği 8 numara oynamak için de çok yetersiz Berkanın, Marsilya maçınaki rol doğru olabilir Berkan için press yapan orta saha, top kapan orta saha rolleri ama bu haliyle değil. En basit topları bile sektirmeden önüne alamıyor çok basit temel pasları bile atamıyor

Alanyada oynarken böyle değildi tamam hiçbir zaman üst düzey tekniği olan bir orta saha değildi belki ama bu kadar da kötü değildi aslında Galatasaraya ilk geldiğinde bile bu kadar kötü değildi. Berkanın oynadığı son maçları düşünüyorum da iyi oynamak bir kenara bence vasat oynadığı maç bile yok denilebilir son döneminde

Artık yeniden sol iç olarak mı değerlendirilir yoksa hoca daha önce Flamengo & New York City de kullandığı 4-2-3-1 dizilişinde iki defansif orta saha oyuncundan biri olarak mı değerlendirir yoksa kesip atar mı bilmiyorum ama bu Berkanın performansı böyle devam etmesin
Yanlis transfer iste, birde 4 milyon kayme.
Cicada öyle ama onda yine teknik var, birseyler olurmu görecegiz. Casperligi birakip sorumluluk alirsa belki.

Olay sadece pas yapabilmek değil top kapabilmek de olduğu için değişilmez olarak devam edecektir

Eee dedik biz. Oyle 100 mac beklmeye gerek yok. Bugun atilan golu hocaya yazdi mac icinde herkes (elbet katkisi olmustur o ayri mevzu) ama olay Berkan'in ara pasini/uzun pasi "ilk kez" dogru hiz ve acida gondermesiydi. Kalani basit iceri yerden kes, gol. Bu arkadas bu paslari atamiyor sorunda burda zaten. Orta saha lazim orta saha. Forvet hallolur bakin ciddiyim once ortasaha bassinlar parayi su takima bir Hamsik, bir Fernando gibi ya ofansi ya defansi iyi ama ayaklari iyi ara paslari kilit paslari atacak bir isim alsinlar. Golu bir sekilde atariz biliyorum forvet de lazim ama su durumda alamayiz belki kiralik.

Sana 4m euro verip alan hocanın ufkunu seveyim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben artık Berkan ve Taylan ikilisine olan inancımı tamamen yitirdim, ikisini toplasak vasat bir orta saha performansı bile alamıyoruz. Gerçekten rezil durumda ikisi de

Emre Kılınç bunlara göre bayağı futbolcu en azından sakarlık filan yapıyorsa da hücum tarafında bir katkı veriyor takıma

Abartmıyorum bir daha sakın övmeyin bunu Badou Ndiaye beğenilmiyordu bu onun 5 level kötüsü. Hiç bir şekilde oyun adaptasyonu yok. 1000 maç oynasa gol atabilir mi şüpheliyim.

Gerçekten inanılmaz sinirliyim Berkan a bu kadar kötü oynama hakkı yok resmen Taylan ve Berkan takımın çürük noktası

Şu an ki durumdan çıkaramaz bizi. Kaşar topçu lazım orta sahaya. İşler düzeldikten sonra kazanmaya çalışırız.

Marcao, Nelsson ve Keremi satmak yerine Berkani teklif varsa satmak daha iyi olur. O parayla belki iki orta saha getiririz.

ayagı falan cok kötü ya

Atalanta istiyor mu hala?Umarım orta sahalarımızı zarar etmeden elden çıkarabiliriz.

Belki abartıyorum ama İsmail ne kadar kötü bir kaleciyse Berkan & Taylan ikilisi de en az o kadar kötü orta saha oyuncuları. Hiçbirinin yeri yok Galatasarayda 4 mil.€ bonservis ödedik biz bu adama

Geri
Üst Alt