Cok kosuyor yalniz. Dikkat ettim ozellikle hic durmadi hep kostu

ilk çıktığı maç beğensem de oynadığı kalan tüm maçlarında en fazla yedeklik yapabilecek seviyede olduğunu düşünüyorum
ama bunun için 4 gayme bayılmaya gerek yoktu tabii. 2.bundesliga'dan herhangi bir gurbetçi aynı işlevi daha ucuza görürdü

4 milyon gömdük şu adama
galatasaray orta sahasında top kontrol edemeyen adam görünce cinlerim tepeme çıkıyor

Teklif varsa kesinlikle kaçırılmamalı çok düz bir oyuncu tavanı yüksek değil. Berkan-Gedson değişikliği yapsak baya seviye atlarız şu ana göre.

Deli gibi kosuyo rakibi bozuyo ama bizde 10 tame duz oyuncu varken olmaz degeri varken satalim

Saygı duyarım ama partnerleri de cok yetersiz o yüzden bi siciyor. İyi partnerle cok daha iyi olacak koşmaktan göbeği çatlıyor çok iş biniyor sırtına.
Kosuyorda noluyor her attigi bas rakibe beton gibi ayak var adamda cok kosuyor taylanda kosuyor aytac girdi kosuyor 2 tane gol yedik o arada futbol safi kosma oyunu olsa berkan kazanirdi beyinsiz oyunculardan kuruluyuz anca kosariz 4 tane yer geliriz bir iki oyuncu haric hepsi futbol aklindan noksan adamlar yetenekleri ptt lig seviyesinde

Hani İsmail Çipe orta saha oynasın aşağı yukarı böyle bişey izleriz, orta saha oyuncusu olmaktan o kadar uzak gözümde. İsmail ne kadar kaleci değilse Berkan ve Taylan da en az o kadar orta saha değiller

ben bu kadar top kaybı makinesi bir adam görmedim
gedsonun acilen bizi kurtarması lazım

Guclu kosuyo basiyo ama pas atarken titreyerk kokrkarak vakit kaybediyo sonunda pas hatası..Ozguveni yukselirse daha iyi pas atabilir...Talibi varken satabiliriz ama eldeki en 3. 4. Yerli malwsef kendisi

Taylan kadar kötü en az, ikisinin de yeri yok takımda demek ki sürekli oynamasıyla dinlenemiyor olmasıyla alakası yokmuş durumun. Yedeğe çekilsin aylarca dinlensin istediği gibi ikisi de

ilk yarı çok eforlu oynayınca devamında düştü

ayaklar da kötü olunca yorgun hali hiç çekilmiyor.

İlk yarı trabzonun defansı bizimkinden hallice olunca(dorukhan-Berat) oyunda üstün gözüktük. Apo 2.yarı oraya siopisi attı Trabzon 2.yarı orta sahayı ele geçirdi bu sefer kenara sıkıştık

Yani diyeceğim Berkan-Taylanla geç büyük maç kazanmayı küme düşmediğine şükredersin

Taylan berkan gibi adamlar hamle oyuncusu olduğu zaman yerli bir kaleci veya muslera olduğu zaman daha iyi olacak

Geri
Üst Alt