Pas konusunda ciddi eksiği var, hücumda hiç ortada yok, çok koşsa bile top çalma sayısı düşük. Fakat agresifliğini arttırıp, yanında düzgün bir lider 8 numarayla oynarsa performansının daha farklı olacağını düşünüyorum.

Pas konusunda ciddi eksiği var, hücumda hiç ortada yok, çok koşsa bile top çalma sayısı düşük. Fakat agresifliğini arttırıp, yanında düzgün bir lider 8 numarayla oynarsa performansının daha farklı olacağını düşünüyorum.
5 e 2 de top çalma gibi oynuyor da ondan. enerjisi de yetmiyor olabilir sürekli koştuğu için. daha az eforla daha fazla ikili mücadeleye girse daha yararlı olur. yetenekleri dahilinde en doğru oyun bu olur adına.

5 e 2 de top çalma gibi oynuyor da ondan. enerjisi de yetmiyor olabilir sürekli koştuğu için. daha az eforla daha fazla ikili mücadeleye girse daha yararlı olur. yetenekleri dahilinde en doğru oyun bu olur adına.
Şu an üzerinde yapamadığı işlerin yükü de var net 6 oynamadığı için. İleriye gitmesi gerekiyor, ilerde verimli olamadığı için boşa koşup yorulmuş hatta bazı anlarda kanatlara kaymış, pozisyonunu kaybetmiş oluyor. Koşu mesafesi azalsa bile enerjisini ikili mücadelelere daha fazla ayırması daha mantıklı olurdu.

Sene başı en iyi transferimiz gibiydi ama sezon ilerledikçe mala bağladı .. Bence berkanin sorunu ayağından ziyade mental o eşiği aşamadı bir turlu.. bazen çok temiz uzun paslar atabiliyor bazen 1 metreye atamiyor.. Ama top kontrolü konusunda ciddi sıkıntıları var tıpkı Taylan gibi zaten rakipler de bunun ekmeğini yedi sezon boyunca... GS topçusu her topu 2 kez dürterek pas atamaz öyle bir hakkı yok bu şekilde devam ederse kısa sürede geldiği yerlere geri döner..
Bu takım buralarda kalacak değil elbet bu sene olmadı diğer sene toparlariz .Berkan bu yükselişin parçası olmak istiyorsa yemeyip icmeyip top kontrolünü geliştirmeli .. Bu kısım biraz yetenekle alakalı olsa da kendini geliştiren tonla adam var

Çok koşuyor olmasının diğer görevlerini iyi yapamadığı sürece bir önemi kalmıyor açıkçası.

Ayağı kütük gibi. 5m pas atamayan iki tane orta saha oyuncumuz var. Üstüne bir de Casper pardon Cicaldau eklenince bu orta sahayla şu rezil durumda olmamız hiç şaşırtıcı değil. Üçü birbirinden pısırık ve etkisiz adam.

Ayarı bozuk ve lider oyuncusu olmayan takımda sürekli oynadığı için fizik-mental açıdan düşmeye başladığını gözlemliyorum, lider karakterli bir oyuncu olmadığı bilinen bir şey zaten. En sevdiğim özelliği, temposunun düşmemesi ve zorlu mücadelelerde bile fazla faul yapmak zorunda kalmamasıydı. Son maçlarda gereksiz yerlerde çok faul yapıyor; sarı kartı varken bile kart riski yüksek fauller yaptı kaç defa...

Orta sahaya iki nokta takviye yapılabilirse, rotasyonda verimi artar diye umuyorum. Olmadı solbekte denenmesini isterim. PVA ve Ömer' in uçup kaçacağı yok nasıl olsa, onların yapıp da Berkan' ın yapamayacağı pek bir şey olduğunu düşünmüyorum...

Berkan burda anlatıldığı kadar kötü değildi. Çok iyi uzun pasları vardı. Kısa paslarina ilk maçlarda bolca yapıyodu. Ne olduysa bizde biraz süre geçirdikten sonra böyle oldu. Terim Pirlo aradı 3 sene boyunca Berkan tabikide o oyuncu değil. O şekilde oynayamaz da. Ama bu süreçte bence özgüveni geriledi. Yoksa gayette pas verebilen bir oyuncuydu. Umarım toparlar biran önce. Çünkü Kerem ve Marcao dışında geri gitmeyen oyuncu yok nerdeyse. Burda suç oyuncularda da var ama bunlar genç kendi başına bıraktın mi anca iki tanesi kendini geliştiriyor. Kulüp olarak yatırım yaptıysan gelişimdende sorumlusun. Taylan mesela oda 8 den 6 ya devşirildi ama sonuç ortada. Şut çeken uzun pas atabilen Taylan gitti kazma Taylan geldi. Bu oyuncular bu hale geliyorsa suç sadece kendilerinde değil. Sen kulüp ve teknik heyet olarak gereken herşeyi yapacaksın. Para vermişsin yatırım yapmışsın baktın adamda istek yok o zaman gönder gitsin. Zaten bizim futbolcuları çalıştıran geliştiren profesyonellerimiz neden yok onuda anlamıyorum ve bu şekilde gençlesme yapmaya çalışıyoruz. Cidden imkansız bir yöntem...

Herkes buna onceden Iyi diyoralardi bu forumda, ben bunu ilk Galatasaray’da oynadi maçlardan hemen bildim bunun beş para etmedini. Yazik ya bu adam bildiğin 1ci lig topçusu kos koça Galatasaray’da nasil oynatiyolar hiç anlamiş değilim ya. Adam hiç bi özeliği yok, pas yok şüt yok ancak boş boş koşuyo. Yazik ya, bukadar kolay olmamasi lazim böyle boş oyuncularin Galatasaray’da oynamasi

Şimdi yalana gerek yok sana zerre güvenmiyorum Berkan, hem Burak Elmasın açıklamaları hem yerli oyuncu oynatma zorunluluğumuzdan dolayı büyük ihtimalle orta sahada Berkan & Pulgar ve Cicaldau üçlüsünü izleriz ikinci yarıda

İnşallah beni utandırırsın da orta sahamız artık kanayan yaramız olmaz

mustafa sarp'ı bu yaştan sonra futbola başlatma

100 maç oynat yine gol atamaz önünü 5 defa aç boş kale vursun çok çok ikisini gol yapar. Bu kadar saçma bir futbolcu görmedim. Tolga Ciğerci'nin skor yapamayan hali. Tolga en azından 4,5 gol attı Tudor ile.

artık sana kızmayacağım. umarım ritmini ve özgüvenini geri kazanır ya da kazandırılırsın ve inş taylanla olabildigince az oynarsın.
aslanadam
1643813392989.webp

Geri
Üst Alt