dün boş kaleye atamadığı golle 3 puan gitti belki. sürpriz bir deplasmandan 3 puan ile dönebilirdik. nası beceriyorlar zoru başarmayı acaba.

Ne zamandan beri futbolun temel bigisinden yoksunsun berkan?torrent size alanyanin oyun kurmasini engelleyin derken siz ilk 20 dk ortsahayi boşaltıp,ikinci yari yerlere kadar kayıp top alamadiniz,yanınızdakilerin yuruyerek gitmesine izin verdiniz.sabote ediyosaniz,defolun.bosa koşman da ayri sinir ediyo

Maalesef sapik taraftarimizin yeni hedefi. Bu adamin ufak bir rehabilitasyona ihtiyaci var sadece. Yaninda dogru parcalarla takimin vazgecilmezi olmasi isten degil.

Çok ilginç bi pres sistemi uyguladılar taylanla birlikte. Rakip yarı sahasına kadar prese gidip rakip tek pasla ekarte edince gerisin geriye koştular, maç içinde 1 değil 2 değil sayamadım baya gördüm bu durumu. Basacakları yeri bilmiyorlar, bekleyecekleri bilmiyor, hele top kapmak için agresif olmayı hiç bilmiyorlar. Sanki futbolu yeniden çğreniyorlarmış gibi bi haldeler. Ya torrent hiçbir şey bilmiyor ya da bunlar tamamen yanlış anlıyor anlatılanları. Vallahi kanser oldum ikisini izlerken

Ağır
Beli dönmüyor ve aşırı geniş
Sertliği yok
Top kapamıyor
Pas yapamıyor
Tekniği iyi değil
Şut yok
Havada etkili değil
Sadece sol ayak
Koşusu yok koşuşturması var
Buzlu bir yokuştan inercesine rakibe yaklaşıyor duramayacakmış gibi
Düztaban olabilir Berkan

Sahada sadece dolanıyor. Hiçbir yaraya merhem olamıyor malesef. İyi niyetine eyvallah tabi ama bizi insallahlar eyvallahlar yukarıya taşımayacak.

Taylan için de yukarıdaki gibi maddeler sıralanabilir. Bu isimlerle olmaz yav. Bu iki arkadaş bugün hangi takımda olursa olsun takviye yaparlar.

Sol bek olarak denemek lazım ofansa da çıkma sadece savunma yap denilmeli orta sahada izleyince insan cinnet geçiriyor koşu mesafesi çok iyi diyenler var boş boş koştuktan sonra ne işe yarar günlerce ders çalışıp sınavdan 30 almışsın fayda sağlamaz ... Adanademirspor maçında stad da izledim o gün dedim futboldaki birçok temel şeyi bilmiyor başı kesik tavuk gibi amaçsızca koşuyordu sadece ...

Sol bek olarak denemek lazım ofansa da çıkma sadece savunma yap denilmeli orta sahada izleyince insan cinnet geçiriyor koşu mesafesi çok iyi diyenler var boş boş koştuktan sonra ne işe yarar günlerce ders çalışıp sınavdan 30 almışsın fayda sağlamaz ... Adanademirspor maçında stad da izledim o gün dedim futboldaki birçok temel şeyi bilmiyor başı kesik tavuk gibi amaçsızca koşuyordu sadece ...
Emre kilinc bundan iyi oynar sol bek. Bi ergün penbe cikar.

Ulan ben neremle izliyorum maci bana o kadar da kotu gelmiyor ya. Hatta birkac pasini begendim sol tarafa guzel bir uzun top atti Kerem'e

İsteyip ovdugum icin utaniyorum

Bu hale gelecegini biri soylese hayatta inanmazdim,nasil bu kadar geriye gidebildin

İsteyip ovdugum icin utaniyorum

Bu hale gelecegini biri soylese hayatta inanmazdim,nasil bu kadar geriye gidebildin

cevabi burda

1644272807523.webp

Ulan ben neremle izliyorum maci bana o kadar da kotu gelmiyor ya. Hatta birkac pasini begendim sol tarafa guzel bir uzun top atti Kerem'e

Oyunun icinde olusu seni yaniltiyor olabilir eger dogru uzuvla izliyorsan (saka yapiyorum). Oyunda buna laf yok, aktif alanda goruyoruz burasida tamam ki zaten bunlar istatistiklerine de yansiyor Berkan'in (kosu mesafesi) ancak, top bu arkadasa gelince kaptiriyoruz, kullanamiyoruz (cok nadir oluyor olsa da) ya da hatali pas verip takimi da yoruyor. Kisaca olu nokta gibi adam. Oynadigi mevki, golden hemen onceki uretim merkezi gibi ve bu adam o gecisi yapamiyor. Boyle olunca skora yansimiyor harcadigi efor ayrica takimin yaraticiligida inanilmaz dusuyor. Uzaktan sutuda yok, olsa deriz hani arada atiyor, korner kazandiriyor, kaleyi zorluyor (donen toplar falan) o da yok. Yok yani. Defansa girmiyorum bak.. Top kapma becerisinin oldukca dusuk oldugunu gormek icin rastgele bir uzuvla izlemekte yeterli.

Geri
Üst Alt