Takımda kim iyi ki Berkan iyi olsun. Tek başına parıl parıl parıldamasını mı bekliyorsunuz Berkan tipinde bir oyuncunun

bu adam 6 numara degil top kessin
Bu adam 8 numara degil araya toplar atsin oyun kursun
Bu adam 10 numara degil goller atsin attirsin
Bu adam dumduz oyuncu bir beklentim yok. Emre kilinc 2 kat falan daha yararli bize. Keske irfani alsaydik ayrıca ne alacagimiz belli olurdu
Futbol cok komplike bir oyun defil roller asagi yukari belli senin beklentin ne bu arkadastan?
Ta Eylülde yazmışım bu çocuktan ne bekliyorsunuz diye, tabi linç de yemişiz sen ne anlarsın topçudan diye.

Bu adam Alanyadayken bol bol uzun şut kullanıyordu ilk dikkatleri Fenerbahçe maçında çekmişti zaten. Ve pres gücü olarak ciğersiz gibi çok top kapıyordu ama Mustafa Muhammed gibi Terim antremanlarını yiyerek bu hale geldi maalesef

Bunun kalas gibi vasat altı tekniksiz bir topçu olduğunu söyleyince eleştiriliyorduk, ama koşuyor diyorlardı. Alın size Berkan, koşmakla iyi topçu olunsaydı Usain Bolt Messi olurdu.

Cica Nelson morutan ve Berkan
Aralarında verilen bonservisin geri kazanılma şansı en düşük Berkan
Türk olması dışında özelliği yok
Yabancıları az zarara elden çıkarmak mümkün olabilir ama Berkan ı bugün fb Bjk ts bedava dahi olsa almaz belki
İlla Türk oyuncuya yatırım yapacaksak bu Kaan Ayhan olmalıydı Terim in yatacak yeri yok buna 4.5 vereceğine Kaan 6 ya alınırdı
Yazık

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan, Taylan, Ömer filan şöyle yerli oyuncularımıza bakıyorum da seneye sadece ligde yer alacağız, ilk 11 de 4 tane yerli oyuncu oynatma zorunluluğu var üstüne üstlük 2001 ve sonrası doğumlu alt-yapıdan yetişmiş bir oyuncu oynatma zorunluğu bir eklenirse gerçekten seneye de çok farklı olacağını sanmıyorum ligdeki konumumuzun

Maalesef teknik adam farkını filan konuşmadan önce oyuncu kalitemizi düzeltmemiz gerekiyor. Bilmiyorum Mert Müldür, Ozan Kabak filan ne kadar yerli varsa toplamamız gerekiyor bu takıma ama hangi parayla yapacağız çok merak ediyorum

Berkan kardeşim topa passion fruit muamelesi yaparken burada sol bek oynasın denmesi beni ziyadesiyle üzüyor.
Solbekte denenmesini büyük beklentiyle söyleyen kimse olduğunu zannetmiyorum. PVA/Ömer Bayram' ın performansının da iç açıcı olmaması ve yerli oynatma zorunluluğu nedeniyle öyle söyleniyor; bir umut hesabı. Yerli-yabancı en zor oyuncu bulunabilen bir mevkii orası; çoğu zaman parayı basmak yetmiyor ki para da yok...

Bu arkadaşı transfer ederken kim 4 milyon euro + sonraki satıştan %20 pay verdirdiyse çıkıp hesap vermeli !!

O son dk daki şutu bize karşı olsa tam çattala asardı..

Bizde olunca ise mahalledeki topun sahibi çocuk gibi vuruyi..

Geri
Üst Alt