Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.617
- 3.888
Önce taylan adı yetenek fukarasi ve casperdau yerine 2 orta saha alınsın 3. Orta saha alınırsa o zaman değerlendirilir ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanında Gedson falan olsaydı bu da iyi oynardı.Taylanla bu kadar oynar..
Tolga Ciğerci den daha iyi bir orta saha değil. Tolga Ciğerci yi çok eleştirdiğimiz isabetsiz şutları, çok basit pasları bile yapamıyor olması filan Berkan da daha bile kötü üstüne üstlük işin defans tarafında Tolga Ciğerci kadar bile iyi değil Tolga Ciğerci yi geçtim Seri kadar bile iyi değil. Hani Galatasaray seviyesini geçtim de bir alt seviyede bile şu saçma sapan yabancı sınırlaması olmasa oynayamazdı
Çok uzun süreli, başarılı bir kariyeri olacağını sanmıyorum. Zaten 24 yaşına ve 1.5 senedir profesyonel düzeyde futbol oynuyor. Benim zoruma giden biz bu Tolga Ciğerci ve Berkan Kutlu ikilisine toplam 7 mil.€ bonservis ödedik. Drogba,Sneijder,Muslera veya Melo,Fernando,Feghouli gibi oyunculara bağlanan paraları çokça eleştirdim ama Galatasaray ı asıl maddi bataklığa sürükleyen bu Berkan,Tolga gibi transferler
Berkan'ın geri dönüşü olacak mı? Emin değilim ben o konuda. 4 mil.€ bonservis ödedik herhangi bir Avrupa takımı bu bonservisi Berkan için öderse hayretler içinde izlerimTolga senede 10 maç oynamasa iyi adamdı zaten. Maaşı ve bonservisi malcaydı.
Berkan'ı da yüksek ihtimalle para kazanarak göndericez. Tolga'nın maaşı yüksekti Berkan 8 m TL para alıyor.
Feg dediğin adamın 5 senede soktuğu para 30 m euro, nasıl Berkan batırmış oluyor anlatırsan anlamış oluruz.
4 m euro falan da vermedik, o dönemin kuru 10du TL ile taksitlerle ödeniyor bonservisi.
Çiklet parasına orta saha oynatıyorsun, canını dişine takarak oynuyor, maç kaçırmıyor ama kulübü batırmış ne hikmetse.
Şampiyonluğun katkısı ne? ŞL mi? Max aldığın 30 m euro, Feg, Belhanda, Gomis, Fernando, Mariano, Maicon, Muslera'nın total maaşı kadar yani. Fernando ile Feg de totalde Berkan'ın senede çıktıkları maça beraber anca çıkıyorlardı. Ver herkese 3-5 yine şampiyon olursun eğer kıstas buysa.Berkan'ın geri dönüşü olacak mı? Emin değilim ben o konuda. 4 mil.€ bonservis ödedik herhangi bir Avrupa takımı bu bonservisi Berkan için öderse hayretler içinde izlerim
Maddi bataklığa sürükleyen transferden kastım yarar/zarar gözüyle baktığım için, sadece futbolcunun mağliyetine bakacak olursak o zaman bol bol Sekidika, Ömer Bayram, Ozornwafor gibi transferler yapalım canını dişine takar senede 40 maç oynarlar ondan eminim ama ne yarar sağlarlar?
Feghouli veya Fernando gibi adamlar öyle veya böyle doğrudan 2 şampiyonluğumuza katkı verdi ilk geldikleri dönemde, Berkan'ın Tolga'nın veya atıyorum Etebo gibi transferlrin senede 45-50 maç oynamasından çok daha yararlıdır benim gözümde bu. Tabi doğru bir planlama şartıyla geçerli bu söylediğim