Bay kutuk

Bu sezonun kanayan yarasi bu heriftir yerine az ayagi iyi biri olaaydi bu durumlara dusmezdik birde hala oven var pes

Gecen hafta cok iyi denildi simdi gene yerden yere vuruluyor. Heralde karsi rakipin kötü olmasi ile iyi futbol oynamis gibi gözüküyor rakip disli cikarsa vasati gecemiyor.

Yerli olmasa kadroya dahi giremiyecek oyuncuya bel baglamak cok yanlis, bunun yerine daha iyi bir yerli , yada baska bölgeye misal kale veya stopere yerli koyup bunu yedeke göndermek gerek.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şutları ve paslariyla güldürdü

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puhh lan size. Bi kere adam kotu oynamadi sadece bitirici hucum aksiyonlari iyi degildi e bu konu onun olayi degil zaten. Top kazanma, tutma, dinamizm vs. cok faydali bi oyuncu. Zaten seneye de 11'de olacaktir ve daha iyi bir takimda iyi isler de yapacaktir

Takımda durabilir belki gelişir ancak bu sene çok kötü idi. Sürekli 11 oynayacak kalitede değil henüz ama geleceği var...

Taylan bundan önce yarın postalanması gereken adam. Berken kamp görmeli, transferler ile hazırlık maçı görmeli - umarım bir oyunumuz olursa özellikle ofansif , orda bir görülmeli.

Berkana gelene kadar temzilik var epey.

nasil bir özgüven varsa 100 sut cekti 100'ü de gol olmadi arkadas. sen sut falan cekme, haddini bil arkada dur, verimli olacaksan öyle olursun.

geçen maç baya iyiydi. bu maç genel olarak iyi olsa da top tehlikeli yerlerde ekseriyetle armutane davranışlar sergileyerek puanını düşürttü.

Puhh lan size. Bi kere adam kotu oynamadi sadece bitirici hucum aksiyonlari iyi degildi e bu konu onun olayi degil zaten. Top kazanma, tutma, dinamizm vs. cok faydali bi oyuncu. Zaten seneye de 11'de olacaktir ve daha iyi bir takimda iyi isler de yapacaktir
11 olursa yandik

Niye ki, ornegin orta sahamiz Pulgar - Berkan - Bernardeschi olsa degeri anlasilir. Yahut double pivot oynayabilir Xeka gibi bir adamla 4-4-2'de. Yabanci kurali var, olmasaydi bile utilize edebilecegimiz featurelari mevcuttur. Takintili olmamak lazim durumumuz ortada para pek yok ulke futbolunun hali de belli

Niye ki, ornegin orta sahamiz Pulgar - Berkan - Bernardeschi olsa degeri anlasilir. Yahut double pivot oynayabilir Xeka gibi bir adamla 4-4-2'de. Yabanci kurali var, olmasaydi bile utilize edebilecegimiz featurelari mevcuttur. Takintili olmamak lazim durumumuz ortada para pek yok ulke futbolunun hali de belli
Gerekirse diğer mevkilerden kısarım orta sahayı adam gibi kurarım

Gerekirse diğer mevkilerden kısarım orta sahayı adam gibi kurarım
Boyle bir sey yok ki. Her yer adam gibi olmali. Bir yerliyi kesin kalede kullanmaliyiz bence mesela, cunku Muslera ekstra hicbir katki sunmuyor. Onun disinda hangi pozisyon aksasa dert olur. Zaten bu isler biraz daha akiskan, 11'e girip cikabilecek seviyede 5-6 yerli gerek.

Boyle bir sey yok ki. Her yer adam gibi olmali. Bir yerliyi kesin kalede kullanmaliyiz bence mesela, cunku Muslera ekstra hicbir katki sunmuyor. Onun disinda hangi pozisyon aksasa dert olur. Zaten bu isler biraz daha akiskan, 11'e girip cikabilecek seviyede 5-6 yerli gerek.
Muslera dan kurtulacağımıza ihtimal bermiyorum 2 sene daha kalede olur inanılmaz bi lobisi var herifin fakat orta sahada vasatlık diğer mevkilere göre daha çok göze batıyo onu kastediyorum

Muslera dan kurtulacağımıza ihtimal bermiyorum 2 sene daha kalede olur inanılmaz bi lobisi var herifin fakat orta sahada vasatlık diğer mevkilere göre daha çok göze batıyo onu kastediyorum
Muslera konusunda malesef haklisin bizimkisi bir hayal sadece. Oburune gelince recency bias derim forvetsizken de eminim o cok goze batmistir. Ya da bir ara stoper sikintisi cektik uyduruk gol yemek cok koyuyor vs.

Torrent niye bu adamdan hücumda faydalanmaya çalışıyor bir kere bile aklım almıyor, enerjik olmasından başka bir şey glemiyor aklıma. Yeni gelecek hoca lütfen savunma yönünü daha ağır kullanmaktan başka bir şey yapmasın

bil bakalım burada kim yok neyse sen eksik taraflarını geliştirmeyi bırak benim görevim bu diyerek kendini avut ve taraftara sitem etmaya devam et menajerin olmasa 3.ligde top koşturuyo olurdun

FVdT1aIXEAMeYYk.webp

Bu çocuk iyi oyuncu ama biraz denge problemi var bir de oyunu ham

Maç tecrübesi kazandıkça iyi olacağını düşünüyorum

Büyük takım da oynamak alanya da oynamaya benzemez bu sezon bunun ceremesini çok çekti

Seneye daha iyi bir berkan bekliyorum

Geri
Üst Alt