Artık 8 numarada Sergio Oliveira olduğu için Berkan ın üzerinden ciddi bir yük kalkmıştır.Sonradan oyuna girsin, rotasyon için kendisini hazır tutsun, takımın temposu düştüğünde girsin yarınları yokmuşçasına koşsun rakip yarı sahada baskı yapsın benim Berkan dan beklentim budur

Keşke Burak Elmas yönetimi bu transfer için 4 mil.€ bonservis ödememiş olsaydı da maliyetiyle de iyi bir rotasyon oyuncusu diyebilseydik. Benfica nın Enzo Fernandez i çözdüğü fiyata biz Cicaldau & Berkan ikilisini transfer ettik, neyse...

Geçen sene tüm takım kötü olduğu için bu sene nasıl bir performans göstermek görmek gerekir. Genel izlenim düz bir oyuncu olduğu yönündedir

Futbolcudan ziyade rapçi tipi var.

Hayal kırıklığı oldu maalesef. Beklentim yuksekti.

Berkayla takasta kullanilabilir

Geçen sene heyecan yapmasa en az 5-6 golü vardi bu sene rotasyonda olacak her türlü umarım toparlar

kerem-yunus-abdülkerim-berkan ile başlarız bütün maçlara. bu seneye formda ve kondisyonlu girerse yabancı sınırını yararına kullanabilir.

Orta sahada sorumluluk verdiğimiz için kaldıramadı o işi haliyle. Yan rol Berkan. Zor maçlarda işimize yarayacak. En doğru Torrent kullandı kendisini. Ligde son maçlarda sahanın en iyilerindendi.

yedek sol bek olur en fazla
aslında tutman gerekn oyunda defansif olarak 6 ve 8 e destek olarak ileride serbest değilde göbekte geleni ilk karşılayacak adam olarak olabilir. cılız ve yavaş sayılmaz çünkü. kondisyonda var. topla beraber çok kötü tabide.

Yani birisi sarı kart görecekse mesela karşı takımın atağını kesmede = Berkan (oyundaysa)

hiç bir anadolu takımının 11ine giremez

Ya Avrupa altyapılı bir adamın çevre kontrolünden bu kadar bihaber olması çok ilginç.

Demek ki İsviçre altyapısı da balon…

Geri
Üst Alt