Daha kac defa yazicam bilmiyorum ama bu arkadasi ve cicaldaoyyu alan aldiran onay veren herkes kovulmali

Arkadaşlar 36 yaşındayım beni o sahaya koy eğer berkandan iyi oynamazsam şerefsizim. Hem de üste her ay Galatasaraya 10 bin para veririrm. (Ek ders olmadan maaşım o kadar)

Boşu boşuna abartılı eleştiriliyor berkan kutlu çok iyi bir yedek olur hazırlık maçlarının geneline bakarsak orta sahamız da tek mücadele ederek oynayan oyuncumuz aynısını taylan için söylemek zor

First touch ve cevre kontrolu uzerine calismali. 24ten sonra ne kadar gelisir bilmiyorum

First touch ve cevre kontrolu uzerine calismali. 24ten sonra ne kadar gelisir bilmiyorum
Bir de last touch ları çalışması lazım bence. Adam pozisyona da giriyor ama nasıl bir beceriksizlik var ise o mutlak pozisyonları da cömertçe harcıyor.

Berkan'ın üzerinde baskı var. Çok kötü futbolcu değil Berkan, bir ekstrası yok hücum anlamında ama takım savunmasına katkı sağladığı bir gerçek. İlk 11'de banko oynayacak as oyuncu olmaz ama önde olduğumuz maçlarda sonradan oyuna girip takım savunmasına katkı sağlar, geçiş oyununda elimizi kolaylaştırır. Ters ayaklı ve mobil oyuncu olması avantajı var.

Berkan'ın üzerinde baskı var. Çok kötü futbolcu değil Berkan, bir ekstrası yok hücum anlamında ama takım savunmasına katkı sağladığı bir gerçek. İlk 11'de banko oynayacak as oyuncu olmaz ama önde olduğumuz maçlarda sonradan oyuna girip takım savunmasına katkı sağlar, geçiş oyununda elimizi kolaylaştırır. Ters ayaklı ve mobil oyuncu olması avantajı var.
bu herifin 11 oyuncusu olduğu takım ilk 10a zor girer

Moderatör tarafında düzenlendi:
Topa kafa vurmasını dahi bilmiyor. Bomboş ve net pozisyonda hemde öyle markaj da yok. Nasıl olacak bilmiyorum. Dinamizm falan kurtarmaz burası Galatasaray

Geri
Üst Alt