Miçö, Sergio ve transfer edilecek 6 numaradan sonra 4. alternatif olarak takımda kalmalı. İyi bir takım da o kadar sırıtmaz ama Yaylan'la yan yana gelmemeli.

Topa kafa vurmasını dahi bilmiyor. Bomboş ve net pozisyonda hemde öyle markaj da yok. Nasıl olacak bilmiyorum. Dinamizm falan kurtarmaz burası Galatasaray
Buradaki dinamizimi de yanlış yorumlamamak lazım. Evet 90 dk boyunca koşuyor. Ancak patlayıcı bir koşusu yok. Ani bir atakta pozisyon gereği adama ve topa yetişmesi gerektiği yerde atletizm kullanıp oyuncuya yetişebilecek biri değil. Eğer böyle isen müthiş bir pozisyon bilgisi olması gerekir. O yüzden kendini geliştireceği çok özellik var.

taylandan umudum yok ama berkan yanındaki 2 düzgün adamla iş yapar. rotasyonda en azından. bak o kadar savunma arasına girip top alayim derken kaptırdığı, hatta gol yedirdiği pozisyon varken hala özgüveni yüksek o işlere girişmesi iyi. diri bir kere adam ben sezon içinde işimizi rahatlıkla göreceğini düşünüyorum.

Berkan kalır çünkü bize maliyeti yüksek oldu
Taylanı yollasak da bir faydası olacak mı bilmiyorum sonuçta gelecek beklentimizn olmadığı bir oyuncu bence yine yedek olarak kadroda yer olacaktır

Berkan ise takım başarılı sonuçlar alırsa kadroda yer almasının getirdiği bir vizyon olarak belki Avrupa’ya transfer edilebilir aynı şey cicaldau için de geçerli

Transfer derken tabi zararımızı azda olsa çıkartmak amaçlı söylüyorum bu oyuncuların maaşları düşük olduğu için illaki teklif alacaklardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türk oyuncu olmasa bile takımda tutardım. Yeri geldiğine onun dinamizmine ihtiyacımız olacak. Biraz gelişim gösterirse baya baya iyi oyuncu olacak hiç merak etmeyin. Kesinlikle kalmalı. Ayrıca karakterli bir oyuncu

Sadece dinamizm var. Gol atma özürlüsu. 8 numara pozisyonunda oynayan adam gol atmaz, asist yapmazsa takım nasıl şampiyonluk mücadelesi versin. Dün bomboş kafa pozisyonu vardı, topa vuramadi.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi-kötü olmasını geçtim daha geçen sene 4 milyon euro yatırım yaptığın adamdan bu ekonomik darlıkta vazgeçmek manyaklık olur

maaşı düşük, 24 yaşında, yerli. Berkan seviyesinde yerli oyuncu bulmak zor

herkesi gönderelim kafasını sevmiyorum ben. Faydalanmak lazım berkan'dan

Instagramındaki gs yazısını kaldırıp profil fotoğrafını değiştirdi diyorlar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru.

img_20220803_082541-jpg.171396

Hayırdır lan senin artistliğin kime?

Kaç paralık adamsın?

Kaç senelik topçusun da ayar vermeye, trip atmaya çalışıyorsun millete?

Defol git. 1-2 seneye adını hatırlayan çıkmaz. Musa Çağıran'dan farksızsın gözümde.
Okan Hoca kesin bu ve başkalarına sizi düşünmüyorum dedi. Bu da trip atıyor.

Geri
Üst Alt