Yetenek fakiri olsa da ben bu çocuğu beğeniyorum. Hiç değilse eli belinde sürekli yan pas yapmıyor. Kendini çok geliştirmesi lazım. Ama bu kadar çabuk da pes edilmemeli. Anadoludan her gelenden kaka performansı bekliyor bizim taraftarda da suç var. Yedek olarak gayet yeterli bir adam bence. Mustafa Sarp-Barış Özbek-Ömer Bayram-Tarık Çamdal-Aytaç Kara gibi karaktersiz yerlilerim olacağına bin kat Berkan gibi adamları tercih ederim

Rotasyon oyuncusu en fazla. Boyle kupa da ya da adam eksikliginde, pres yapmak gerektiginde vs.. Galatasaray seviyesinde degil maalesef.

Sevmeyi beğenilmeyi hak ediyor etmiyor bir şey diyemem ama,saygıyı fazlası ile hakediyor.

Bugün iyidi ama 6 numara futbolunu cok kötü oynuyor. Oyun zekasi ve taktik anlayisi cok kötü

Oyuna girirken takımı ateşlemesi filan iyi. Rotasyon olarak faydasını sağlasın.

Golden önce rahat davranıp topu sağa bırakması çok iyiydi.

Aynen devam aslan parçası. Öz güvenini topla

Torreira lite gibi bir seye evrilirse memnun olurum o yolda oldugunu umit ediyorum

Uclu degisiklikten sonra orta sahayi resmen tek basina tuttu bunu da basardi nasil yaptiysa. Helal

Özgüveni arttıkça daha güvenilir bir yedek olabilir. Devam et.

U donusleri baslamis hic hayra alamet degil dur biraz dengeleyeyim de cocuk hepten gumlemesin

Berkan beceriksiz kazma agir sorunlu yedek bile olamaz olmaz olsun boyle oyuncu defolsun gitsin allahin bilmem neyi

Hah iyi geldi sabah sabah yapanlar bosuna yapmiyormus

Geri
Üst Alt